Host Katka Vloženo 9. Prosinec 2006 Vloženo 9. Prosinec 2006 kde to proboha pracujes?? ja chci taky takoveho sefa, co by jezdil v tomhle a ne v passatu Citovat
SpeedyTuning Vloženo 16. Prosinec 2006 Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) taky kdyby sefik ze " zluteho moru" nejake auti vyradil, a nechtel za to moc penez, tak mu dej moje cislo :-) jinak ja myslel ze zlutej mor je telecom Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: SpeedyTuning Citovat
Peterer Vloženo 16. Prosinec 2006 Vloženo 16. Prosinec 2006 taky kdyby sefik ze " zluteho moru" nejake auti vyradil, a nechtel za to moc penez, tak mu dej moje cislo :-)jinak ja myslel ze zlutej mor je telecom Mezi konkurenty a kritiky se kvůli barvě autobusů někdy firmě Student Agency přezdívá „žlutý mor“, stejnou přezdívku měl ovšem například i Český Telecom. Toť citace... Citovat
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Vloženo 17. Prosinec 2006 taky kdyby sefik ze " zluteho moru" nejake auti vyradil, a nechtel za to moc penez, tak mu dej moje cislo :-)jinak ja myslel ze zlutej mor je telecom Mezi konkurenty a kritiky se kvůli barvě autobusů někdy firmě Student Agency přezdívá „žlutý mor“, stejnou přezdívku měl ovšem například i Český Telecom. Toť citace... Sorry nějak jsem zapoměl na Telocom i Studentíky jedná se o nákladní dopravu a Šmidberský transport těch pár stovek aut to taky pěkně zamořuje. Tak to neznám, asi proto, že jsem ze Severní moravy a unás ve žlutém jezdí TQM z Opavy - autobusy a kamióny. Jo a jejich název: TQM znamená - Tým Qualitních Mužů. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.