murder Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Nasrat Olinovi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Nasrat Olinovi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 kde to proboha pracujes?? ja chci taky takoveho sefa, co by jezdil v tomhle a ne v passatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) taky kdyby sefik ze " zluteho moru" nejake auti vyradil, a nechtel za to moc penez, tak mu dej moje cislo :-) jinak ja myslel ze zlutej mor je telecom Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 taky kdyby sefik ze " zluteho moru" nejake auti vyradil, a nechtel za to moc penez, tak mu dej moje cislo :-)jinak ja myslel ze zlutej mor je telecom Mezi konkurenty a kritiky se kvůli barvě autobusů někdy firmě Student Agency přezdívá „žlutý mor“, stejnou přezdívku měl ovšem například i Český Telecom. Toť citace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Nasrat Olinovi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 taky kdyby sefik ze " zluteho moru" nejake auti vyradil, a nechtel za to moc penez, tak mu dej moje cislo :-)jinak ja myslel ze zlutej mor je telecom Mezi konkurenty a kritiky se kvůli barvě autobusů někdy firmě Student Agency přezdívá „žlutý mor“, stejnou přezdívku měl ovšem například i Český Telecom. Toť citace... Sorry nějak jsem zapoměl na Telocom i Studentíky jedná se o nákladní dopravu a Šmidberský transport těch pár stovek aut to taky pěkně zamořuje. Tak to neznám, asi proto, že jsem ze Severní moravy a unás ve žlutém jezdí TQM z Opavy - autobusy a kamióny. Jo a jejich název: TQM znamená - Tým Qualitních Mužů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Nasrat Olinovi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.