Speeder Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Zdravím, dnes som si kúpil tento adaptér a potrebujem ho pripojiť na DIN konektor antény, ale pri rádii je len dáky zvláštny anténny konektor. neviete mi poradiť kde by sa to dalo pripojiť? ešte ma napadá či v strope pri anténe nebude DIN konektor. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Budeš potřebovat redukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 hmm, tak to aby som si ich išiel zháňať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herry-doronel Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Podívej se sem: http://www.shop.doronel.cz/store/default.a...DepartmentID=74 třeba se ti bude něco hodit. Co s tím FM modulátorem zamýšlíš? Možná by se našlo elegantnější řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ...dík moc, kuknem sa. potrebujem pripojiť I-pod k STREAMu 06 a ten ešte nemá AUX in takže zháňam možnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herry-doronel Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Většinou to jde přez vstup CD měniče (pokud není zapojen měnič). Kvalita je pak o mnoho lepší, než přez FM modulátor. Musel bych se podívat, zda existuje vhodný adaptér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 hej existuje Dension Ice link a ešte jeden sa mi zdá, ale dajak ho neviem zohnať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herry-doronel Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Ice Link ti seženu. Napiš mi na mail lst@doronel.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.