Speeder Vloženo 2. Prosinec 2006 Vloženo 2. Prosinec 2006 Zdravím, dnes som si kúpil tento adaptér a potrebujem ho pripojiť na DIN konektor antény, ale pri rádii je len dáky zvláštny anténny konektor. neviete mi poradiť kde by sa to dalo pripojiť? ešte ma napadá či v strope pri anténe nebude DIN konektor. Dík Citovat
Speeder Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Vloženo 3. Prosinec 2006 hmm, tak to aby som si ich išiel zháňať... Citovat
herry-doronel Vloženo 7. Prosinec 2006 Vloženo 7. Prosinec 2006 Podívej se sem: http://www.shop.doronel.cz/store/default.a...DepartmentID=74 třeba se ti bude něco hodit. Co s tím FM modulátorem zamýšlíš? Možná by se našlo elegantnější řešení. Citovat
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Vloženo 8. Prosinec 2006 ...dík moc, kuknem sa. potrebujem pripojiť I-pod k STREAMu 06 a ten ešte nemá AUX in takže zháňam možnosti... Citovat
herry-doronel Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 Většinou to jde přez vstup CD měniče (pokud není zapojen měnič). Kvalita je pak o mnoho lepší, než přez FM modulátor. Musel bych se podívat, zda existuje vhodný adaptér. Citovat
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Vloženo 8. Prosinec 2006 hej existuje Dension Ice link a ešte jeden sa mi zdá, ale dajak ho neviem zohnať Citovat
herry-doronel Vloženo 12. Prosinec 2006 Vloženo 12. Prosinec 2006 Ice Link ti seženu. Napiš mi na mail lst@doronel.cz Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.