drasar Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 (editace) Ahoj, zjistil jsem, že sklápění předního sedadla (u řidiče) mi jde hodně ztěžka. Předpokládám, že bude stačit sklápěcí mechanizmus vyčistit a/nebo promazat. Tuší někdo, jak na to? Mám O2 facelift 2011 ambiente. Díky Zbyněk Editováno: 1. Listopad 2022, autor: drasar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drasar Vloženo 8. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2023 Zjistil jsem, že ve sklápěcím mechanizmu jsou dva kroužky vedle sebe (viz foto), které by po sobě měly klouzat (odpozorováno z funkčního sklápění u sedadla spolujezdce). Jenže nekloužou a tření je hodně velké... Zkoušel jsem to prostříkat silikonem, ale nepomohlo to - zjevně se mezi kroužky nedostane, jsou moc těsně u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.