Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Jakou rukou masturbujete ? 85 členové hlasovali

1. 1. Jakou rukou masturbujete ?

• Jsem pravak, k masturbaci prevazne pouzivam pravou ruku
      25
    • Jsem pravak, k masturbaci prevazne pouzivam levou ruku
      6
    • Jsem levak, k masturbaci prevazne pouzivam levou ruku
      6
    • Jsem levak, k masturbaci prevazne pouzivam pravou ruku
      0
    • Prevazne k masturbaci pouzivam obe ruce
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

a vůbec, tady je toho více zajímavého. Většina věcí se dá stáhnout grátis jako ukázka. Tak hurá do toho :D

http://www.freefoto.cz/

Tak bacha na to... :smich:lol

skuskaeh9.jpg

a vůbec, tady je toho více zajímavého. Většina věcí se dá stáhnout grátis jako ukázka. Tak hurá do toho :D

Jen bych chtěl vědět na co myslíš při chytání ryb, fuj, nebo raději ne :smich:

Jen bych chtěl vědět na co myslíš při chytání ryb, fuj, nebo raději ne :smich:

jak si večer :prc:

Tak bacha na to... :smich:lol

skuskaeh9.jpg

Sem Petr a ničeho jsem si nevšiml Leničko 2

Tohle tema je trochu mimo, teda spis v co se vyvinulo, kolik vam je? :blbec:

Nejak jsem nechtel prispivat, ale nedalo mi to. Co se tady zacina dit, je opravdu trochu mimo, treba jen tim, ze jeden si mysli, ze s freefoto, ci freevideo objevil Ameriku... Ano Tomasi, o tobe nyni pisu. :D Skodahome a forum o Octaviich zacina byt horsi nez priblbli tuningovi uchylaci nebo jak se jmenuje to uzasne forum... A tak sem to tady mel rad... :(

ja sem to rikal

Souhlas.Občas taky jdu na Tunning fórum,ale čím víc se mi zdá,že to tam okupují sami puberťáci a úchylové.

Souhlas.Občas taky jdu na Tunning fórum,ale čím víc se mi zdá,že to tam okupují sami puberťáci a úchylové.

tam je to horsi, tady aspon jsou lidi kteri jsou jak deti kdezto tam jsou deti lol

Hlavne z toho nedelejte drama jo ? Koneckoncu nikdo to cist nemusi a od toho tu snad hospoda je ne ?

Hlavne z toho nedelejte drama jo ? Koneckoncu nikdo to cist nemusi a od toho tu snad hospoda je ne ?

Tak nějak. Je zajímavý, že ti, které to "nezajímá" to čtou. kol103

:smich::palec2:

:palec2:

A Ti,kteri zakladaji temata o nicem taky....viz Davon.... :smich:lol:fakac::fakac::prc:

jenze ja mluvim o tom kolik tech temat je chapes???

jenze ja mluvim o tom kolik tech temat je chapes???

nj, ale každý na trošku jiný téma. A jak se to smíchá, tak to už není ono. Kdysi se tady hlavně probíraly technický věci kolem aut, ale časem vznikla hospoda,... Dneska veteráni choděj jen do hospody a na sekce kolem techniky serou a i když ví, tak neodpoví.

Sex je holt velká a nedílná součást života drtivé většiny lidí, a ať si kdo chce co chce říká, každej do toho stejně minimálně nakoukne, protože mu zvědavost nedá. A koukne do toho spíš jak do tématu " Help, posrala se mi kára". Spíš jsem si myslel, že by mohlo být nějaké stabilní "parkoviště" pro sexkraviny, kde by to takhle zmizlo vše v jednom a mohly by nerušeně vznikat bližší témata.

Nechci se moc rozepsovat, bylo by to na dlouhý povídání.

;) to tu fakt neni nijaky lavak ktory prevažne k masturbaci používa pravou ruku?? :smich::smich::smich: zaujimave vysledky lol
;) to tu fakt neni nijaky lavak ktory prevažne k masturbaci používa pravou ruku?? :smich::smich::smich: zaujimave vysledky lol

statistika funguje, takže kdyby hlasovalo víc lidí, tak by se to tam taky objevilo

nikdo mi nechtel dat za pravdu lol njn, ja se v tech levacich nevyznam :smich:

;) to tu fakt neni nijaky lavak ktory prevažne k masturbaci používa pravou ruku?? :smich:  :smich:  :smich: zaujimave vysledky lol

nikdo mi nechtel dat za pravdu lol njn, ja se v tech levacich nevyznam :smich:

;) Jojo ja Ti to rikal ;-)

Upraveno od MichalF

Už jste tady,Katko a Michale, vy tahouni tohoto tématu. Se ale pěkně kočkujete, co z toho bude?

Už jste tady,Katko a Michale, vy tahouni tohoto tématu. Se ale pěkně kočkujete, co z toho bude?

Bude z toho kavicka, kterou mam slibenou ;)

tam je to horsi, tady aspon jsou lidi kteri jsou jak deti kdezto tam jsou deti lol

Díky Vitto, mamina mi to říká taky, dokonce i moje děcka se mi občas posmívají,sem na to hrdý lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.