Přejít na obsah

SONY MEX-R1 (DVD)


Doporučené příspěvky

Uvažuju o koupi tohoto autorádia. Hlavní, co se mi na něm líbí je to, že přehrává MP3 na DVD což je solidní zásoba muziky už na jednom DVD disku. Časem, až se zase něco našetří pak přikoupit nějaký ten monitor.

Zajímá mne jestli toto autorádio už někdo má, a jaké s ním má zkušenosti.

Osobně mám asi 4 roky Sony Xplóda CDX CA 650X a jsem sním nadmíru spokojený, jen mi vadí, že nepřehrává ty zmiňovaNÉ MP3, takže sebou pořád tahám balík CD , kterým to samozřejmě " nedělá moc dobře na pleť "

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...asi ne...tyto rádia se moc neobjevují.V sobotu budu taky vyjimečně montovat rádio na DVD Kenwood KDV-5234.Dnes jsem so ho předběžně proklepl a je to celkem OK.Jedinný co bych mu vytknul je manuál. ovl. panel, zmáčknout a pak zatlačit, ale jinak je funkčně dost našlapaný.

Nevím za kolik je ten Sony, ale Kenwood je za 13990,- a u mě je cena 12990,-

post-29-1166044502.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, dík za aspoň nějakou odezvu. Ten Kenwood nevypadá taky špatně.Ten MEX R1 od SONY stojí někde přes 12 000 , někde 11000, někde něco přes 10000. No a já jsem ho našel na netu za 8490 Kč, což je velice zajímavá cena.

Jak už jsem psal, doposud jsem měl, a i teď mám Sony , tak jsem zase po dobrých zkušenostech hledal nejvíc od této značky. Je fakt ale, že po stránce vzhledu displeje, MEX na to moje nemá.

Se mi zdá, že Sony se po této stránce zhoršilo, ale funkčně jej tam dost chválí, tak jsem chtěl vědět i nějaké praktické zkušenosti od nějakého uživatele.

Mám i repr. stejné značky vzadu, a chtěl bych vyměnit i ty ve dveřích ale nevím zatím za co. Nemusí to být zrovna Sony.Předně ale chci vyměnit to autorádio z důvodu těch už zmiňovaných MP3jek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jak to vybavím s tím rádiem pujdou i ty repra, pak bych se třeba ozval. Jaké mají ty Bull repr. krycí mřížky? Osobně bych ty původní, nahradil něčím jiným. Vůbec se mi nelíbí ten tvar, ale asi to nebude tak jednoduché, musel by se nejspíš předělat celý spodek dveří.

Odkud vlastně jsi, já jižní morava, přesnějc, Veselí nad Moravou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...