MartinM_2013 Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Zdravim, jakym nejsnadnejsim zpusobem dostanu napajeci kabel pod sedacku spolujezdce? Co jsem se dival, tak do stredoveho panelu od baterie to pujde snadno, ale od radici paky je to otaznik. Jedna se o sedan bez operky. Hledal jsem na netu, ale nic kloudneho jsem nenasel. Diky za kazdou reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 29. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 (editace) Odpovim si sam. Odsroubujeme sedacku spolujezdce (4x sroub). Pak je potreba oddelat pravou bocnici ze stredoveho panelu (2x sroub, 2x uchyt) a podlahovou listu na strane spolujezdce, ktera drzi podlahovy tapec. Pak staci ze stredoveho panelu podvlect kabelaz do pripravenych pruchodu. Diky uvolneni lze pod podlahu snadno vsunout ruku a kabely polozit tak, aby sly bokem a ne podlahou. Editováno: 29. Duben 2023, autor: MartinM_2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.