Přejít na obsah

scstanda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení scstanda

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Máš pravdu a mám podobné zkušenosti...
  2. "chytré auto" pokládám za prakticky zbytečnou službu a téměř nefunkční aplikaci. Vše se dá nahradit mnohem efektivněji GPS lokátorem i info z OBD konektoru umí zobrazit každá "krabička od Číňana" mnohem více a zadarmo. Byl jsem jeden z prvních, kdo si Chytré auto pořídil, asi za měsíc mi končí předplatné a už se těším až to hodím do popelnice...
  3. Před časem mi přestaly fungovat paměti polohy sedačky. Původně jsem si myslel že to souvisí s překódováním sedačky na verzi "komfortní" od ferda25 ale nakonec jsem zajel do servisu a tam mi řekli, že původní sw je nahrazen novým, funkčním. Za několik minut bylo vše opraveno.
  4. Používal jsem u Style MR2016 - Pirelli Cinturato P7 235/45 R18 94W. Před dvěma týdny jsem je zul, že je vyměním za zimní a jejich stav je po cca 45 tis. km vidět na obrázku. Jsem fakt rád, že jsem se na nich nezabil. A to jsem byl týden před tím na pravidelné prohlídce v autorizovaném servisu a ti bastardi na to nepřišli a nechali mně s tím odjet!!!
  5. Do posledního slova souhlasím! Mám od 12/2016 na Superb III: dnes již popáté nefunkční. Předchozí chyba trvala cca měsíc. Komunikace s T-M naprosto tristní. Dnes už jsem se ale fakt vytočil a v pondělí na ně vlítnu osobně a ten krám jim vrátím a smlouvu ukončím. Všem vřele(!!!) nedoporučuji kupovat tuto službu.
×
×
  • Vytvořit nový...