RenEdi Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Tak jak udává manuál při teplotě pod +5C se na displeji objeví vločka, respektive se displej PP přepne na teploměr, ale zvuková signalizace mlčí řekl bych, že to na jaře fungovalo prosím mohl jsem si to někde nechtě vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Mě to teda pípá při +4 stupních,navíc jestli nemáš maxidot,tak to nepípá,jen se přepne PC na teplotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Je to jak píše Jirka3,maxidot-pípá, Pc-nepípá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenEdi Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 já mám maxidot a nepípá mi to čím to je??? nebo kde je ten repráček nebo to něco pomocí čeho to pípá??? jak se to dá opravit nebo vyměnit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 já mám maxidot a nepípá mi to čím to je??? nebo kde je ten repráček nebo to něco pomocí čeho to pípá??? jak se to dá opravit nebo vyměnit??? čauky taky mám O1 1.9TDI R.V.01-/6 taky mě nic nepípá,aco znamená maxidot?? jo přitom pípání jak jse dá zrušit signalizace bezp.pásu dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 čauky taky mám O1 1.9TDI R.V.01-/6 taky mě nic nepípá,aco znamená maxidot?? jo přitom pípání jak jse dá zrušit signalizace bezp.pásu dík za radu. Maxidot znamená velkej displej mezi otáčkoměrem a tachometrem. Jestli chceš zrušit signalizaci pásů tak vlez pod sedačku a rozpoj svorku s černo hnědým a hnědým drátem(jedna svorka,dva kabely). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 spíš poradte jak opravit to pípání šeho... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Jestli Ti nepípá vůbec nic tak by to mohlo bej repráčkem co je na zadní straně přístrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 mám superba je to na tom spodním dílu palubky u řidiče??? jakoby nad tou přihrádkou pod rekugací osvětlení přístrojú??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 mám superba je to na tom spodním dílu palubky u řidiče??? jakoby nad tou přihrádkou pod rekugací osvětlení přístrojú??? Tam ne, je to vzadu na přístrojovce. Na to spodním dílu je sice mřížka na repráček ale zatím jsem za ní nikdy nic neviděl. Musíš vyndat přístrojovku a zezadu je malej repráček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 to musej asi celý budíky ven co??? tak do toho se mi moc nechce... sice je musim vyndyt až si je budu dělat bílý, ale tomu bych chtěl dát ještě čas... a jde to nějak vyměnit nebo opravit setkal jste se už někdo s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 to musej asi celý budíky ven co??? tak do toho se mi moc nechce... sice je musim vyndyt až si je budu dělat bílý, ale tomu bych chtěl dát ještě čas... a jde to nějak vyměnit nebo opravit setkal jste se už někdo s tím??? Někde tady na foru je na to návod ale nemůžu to najít. Prej jde místo toho naletovat výškový repráček co je v trojuhelníčku v předních dveřích. Jinak musej celý budíky ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak je to tady:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21803 Je to sice na fabii ale to je stejný(nebo hodně podobný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Maxidot znamená velkej displej mezi otáčkoměrem a tachometrem. Jestli chceš zrušit signalizaci pásů tak vlez pod sedačku a rozpoj svorku s černo hnědým a hnědým drátem(jedna svorka,dva kabely). jo dík za odpověd,a za radu hned nato hodím oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Mam stejný problém s repráčkem - Sup 2.8, maxidot a repro nefunkční - umí to tu někdo opravit a za kolik ? Jsem z MB - do 100km přijedu (zaleží teda na ceně) Pak se chci zeptat - budiky s maxikem nemaji kontrolku na rezervu paliva ? Maxik mi ukázal jen po nastartování "dočerpejte palivo", ale pak už během jízdy nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Mam stejný problém s repráčkem - Sup 2.8, maxidot a repro nefunkční - umí to tu někdo opravit a za kolik ? Jsem z MB - do 100km přijedu (zaleží teda na ceně)Pak se chci zeptat - budiky s maxikem nemaji kontrolku na rezervu paliva ? Maxik mi ukázal jen po nastartování "dočerpejte palivo", ale pak už během jízdy nikde nic... Při malé hladině paliva ti během jízdy maxík pípne že je třeba dotankovat palivo a pak taky při každém nastartování.Jinak tam není nic co by ti neustále připomínalo,že má auto hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 To je ten problém - nic nepípá !!! Kdo a za kolik to umí opravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jak říká vick, při nastartování tě to upozorní a pak někdy během jízdy, to vše na maxíku, jinak si tam můžeš přepnout, kolik ještě při současném stylu dojedeš, proč by to hladový oko mělo na mě čumět, je to inteligentní auto a předpokládá se, že s tím jezdí inteligentní řidič, kterýho stačí upozornit jednou a on to vnímá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 no to každopádně, ale když jedeš delší štreku a ono tě to upozorní během jizdy pouze pípnutím (které mi nefunguje) tak je maler na světě Jsem si všiml skoro prázdné nádrže při dojezdu cca 20km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jak to, že ti nechodí maxík? Nic neukazuje. Na to pípání by to chtělo vag a projet akční členy přístrojovky. Aby se vědělo ca čem jsi. Pokud to nezapípá ani tam tak bude nějakej hw error. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Maxik chodí, ale pipani nechodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak načíst, překontrolovat kódování a vyzkoušet ty akční členy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Neměla by se objevit informace i na horni části maxiku ? Tam se mi nic neukazuje... Když už nefunguje pípání, tak by mohla aspon horní část displeje, nebo se tam nic nezobrazuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Neměla by se objevit informace i na horni části maxiku ? Tam se mi nic neukazuje... Když už nefunguje pípání, tak by mohla aspon horní část displeje, nebo se tam nic nezobrazuje ? Mi se nezobrazuje nic, jen to pipne a na maxiku se vedle teploty objevi vlocka a prvnich par sekund po upozorneni cele zobrazeni teploty s vlockou blika, ale nic nepise o naledi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.