Sejis Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 článek + fotky a tak trochu propagace Octávia clubu na straně 34 v´časopise svět motorů z 18.12.06. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 GRATZ PANE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 GRATZ PANE !!! dík myšáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 uz jsem si taky koupil . Hezky napsany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 uz jsem si taky koupil . Hezky napsany dík je to hezky napsaný,akorát fotografka držkovala,že nelze vše zachytit a to opravdu nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 uz jsem si taky koupil . Hezky napsany dík je to hezky napsaný,akorát fotografka držkovala,že nelze vše zachytit a to opravdu nelze Leda to nechat chvili otevreny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Presne,to musela bejt asi fotografka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jj gratulace, už sem to cpal rano do hospy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jj gratulace, už sem to cpal rano do hospy dík Badyno viděl jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 článek + fotky a tak trochu propagace Octávia clubu na straně 34 v´časopise svět motorů z 18.12.06. Dobrej článek. To jsem ani neveděl, že tam máš tolik žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 článek + fotky a tak trochu propagace Octávia clubu na straně 34 v´časopise svět motorů z 18.12.06. Dobrej článek. To jsem ani neveděl, že tam máš tolik žárovek no tak ted už to víš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 teda, vsichni slavny, Lewis je zase v Tuning magazinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 teda, vsichni slavny, Lewis je zase v Tuning magazinu a co tam dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 (editace) Hmm co to tady cítím???? Že by to smrdělo samochválou???? No a teď vážně, Jiříku je více než Gúúúúútttt Však ty víš, že to moje držkování je spojeno s bledou závistí a zároveň s přáním od srdíčka Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 uz jsem si taky koupil . Hezky napsany dík je to hezky napsaný,akorát fotografka držkovala,že nelze vše zachytit a to opravdu nelze no vidis! pekny jen tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Gratuluji, musi to byt prijemne videt, ze se lidem prace na aute libi a jeste prijemnejsi ji videt v casaku, myslim, ze u nas na trhu obstojny casak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 klucí dík a jsem rád,že se tam podařila zmínka o našem klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Pěkný Sejdo Jaký nárazníky tam máš na léto ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Pěkný Sejdo Jaký nárazníky tam máš na léto ??? uvidíš +světla pokud se to stačí sladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Pěkný Sejdo Jaký nárazníky tam máš na léto ??? uvidíš +světla pokud se to stačí sladit nu dobrá, počkám a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Pěkný Sejdo Jaký nárazníky tam máš na léto ??? uvidíš +světla pokud se to stačí sladit nu dobrá, počkám a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 klucí dík a jsem rád,že se tam podařila zmínka o našem klubu kua marne tu zminku hledam dneska mi to prislo do prace, jeste ze mame predplatny vseho zadarmo )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 kurva ja sem slepej uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 kurva ja sem slepej uz to mam slepej president to nám chybělo ke štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.