Publikováno Prosinec 18, 200618 r článek + fotky a tak trochu propagace Octávia clubu na straně 34 v´časopise svět motorů z 18.12.06.
Prosinec 18, 200618 r Autor uz jsem si taky koupil . Hezky napsany dík je to hezky napsaný,akorát fotografka držkovala,že nelze vše zachytit a to opravdu nelze
Prosinec 18, 200618 r uz jsem si taky koupil . Hezky napsany dík je to hezky napsaný,akorát fotografka držkovala,že nelze vše zachytit a to opravdu nelze Leda to nechat chvili otevreny
Prosinec 18, 200618 r článek + fotky a tak trochu propagace Octávia clubu na straně 34 v´časopise svět motorů z 18.12.06. Dobrej článek. To jsem ani neveděl, že tam máš tolik žárovek
Prosinec 18, 200618 r Autor článek + fotky a tak trochu propagace Octávia clubu na straně 34 v´časopise svět motorů z 18.12.06. Dobrej článek. To jsem ani neveděl, že tam máš tolik žárovek no tak ted už to víš ...
Prosinec 18, 200618 r Hmm co to tady cítím???? Že by to smrdělo samochválou???? No a teď vážně, Jiříku je více než Gúúúúútttt Však ty víš, že to moje držkování je spojeno s bledou závistí a zároveň s přáním od srdíčka Upraveno Prosinec 18, 200618 r od Palo
Prosinec 18, 200618 r uz jsem si taky koupil . Hezky napsany dík je to hezky napsaný,akorát fotografka držkovala,že nelze vše zachytit a to opravdu nelze no vidis! pekny jen tak dal
Prosinec 19, 200618 r Gratuluji, musi to byt prijemne videt, ze se lidem prace na aute libi a jeste prijemnejsi ji videt v casaku, myslim, ze u nas na trhu obstojny casak...
Prosinec 19, 200618 r Autor Pěkný Sejdo Jaký nárazníky tam máš na léto ??? uvidíš +světla pokud se to stačí sladit
Prosinec 19, 200618 r Pěkný Sejdo Jaký nárazníky tam máš na léto ??? uvidíš +světla pokud se to stačí sladit nu dobrá, počkám a uvidím
Prosinec 19, 200618 r Autor Pěkný Sejdo Jaký nárazníky tam máš na léto ??? uvidíš +světla pokud se to stačí sladit nu dobrá, počkám a uvidím
Prosinec 19, 200618 r klucí dík a jsem rád,že se tam podařila zmínka o našem klubu kua marne tu zminku hledam dneska mi to prislo do prace, jeste ze mame predplatny vseho zadarmo ))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.