Přejít na obsah

Výměna obyčejného ZADNÍHO nárazníku za RS


xstastnyr

Doporučené příspěvky

Mě technik v autorizovaném servisu řekl, že pokud to upravují na havarijní pojištění , tak tam musí dát to co tam bylo z výroby. 

Měl jsem na 03 černý rámeček masky. Po nehodě mi chtěli dát chromový rámeček. Nakonec mi dali černý, protože cena rámečků byla stejná. 

 

Editováno: , autor: Lasse
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

 

V 24. 10. 2023 na 7:04, xstastnyr napsal:

Přední nárazník mám vyměněn. Problémy? No, je potřeba vyměnit i oba přední podběhy za RS, jinak to nebude sedět. Jeden stojí ve ŠA okolo 1500Kč.

Další problém byl v kabeláži sensorů a radaru. Na normal nárazníku jsou jiná místa uchycení na kabeláže v nárazníku, což znamená, že kabeláž pro RS je jiná.  To ale není problém, stačí páska a v určitých místech na kabeláži posunout ty držáky/zácvaky o kousek vedle (posun na kabelu) a sedět to bude. To bylo vše.   

A zadní nárazník? Ten ještě nemám. Hledám (kdyby někdo měl Kombi komplet, prosím napsat). Potřebujete Kombi nebo Liftback nárazník, pak správnou barvu, pak koncovky výfuku. ty jsou různé, ale na benzín (2 výfuky vedle sebe, 1,5TSi) je ideální z RS Benzínu 1,4, kdy je levá koncovka výfuku rozšířena pro dva výfuky a druhá je zaslepena. Nebo RS Diesel koncovky, kdy je levá taky rozšířena a pravá je menší. Určitě ne RS Benzin, to jsou obě koncovky úzké. Pak stačí výfuk jen lehce sříznout. Pak by neměl být problém vyměnit kus za kus. 🙂

Pokud máte VIP nebo tažné, tak pokud není v nárazníku díra, tak lze vyřezat, řezací čáry jsou na nárazníku vyznačené. 

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli byl nějaký problém se zapojením mlhovek na předním nárazníku, nebo jestli to bylo v pořádku?

Děkuji za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...