Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci, kdysi tady někdo dával fotky Octy TDI, která skapala ve 637 tis na prdlé rozvody. Neumíte to někdo najít? Hledám to jak ocas a nemůžu to najít. Díky

Po hodine a pul to vzdavam, pripadam si stejne jako Ty.

A take by me zajimalo, kde to je. Kvuli tomu "klicovemu" slovu.

Prijde mi to smazany, nebo to bylo nekde v hospode...

Hehe, ja zkusil klicovy slova: dalnice, rekord, turbo, bratislava a jeste tusim neco, a koukam, ze sem se krasne netrefoval lol

Hehe, ja zkusil klicovy slova: dalnice, rekord, turbo, bratislava a jeste tusim neco, a koukam, ze sem se krasne netrefoval lol

přitom stači otevřít sekci motor, nastavit filtr od začátku a hledat od zadu, asi 2strana od konce ;)

Hehe, ja zkusil klicovy slova: dalnice, rekord, turbo, bratislava a jeste tusim neco, a koukam, ze sem se krasne netrefoval  lol

přitom stači otevřít sekci motor, nastavit filtr od začátku a hledat od zadu, asi 2strana od konce ;)

Asi sme vsichni udelali stejnou chybu, ze sme hledali od zacatku, ja dosel do dubna, a vono uz je to pres rok, ten cas je hrozna cubka :)

• Autor

mně spíš zaráží, že mi to nenašlo podle slov, která se tam vyskytují

mně spíš zaráží, že mi to nenašlo podle slov, která se tam vyskytují

Tak tak, prohledavajici stroj nekde bloumal :D , ale ono je to ve slovenstine, bliz jsem to nezkoumal.

Upraveno od oct

Kluci, kdysi tady někdo dával fotky Octy TDI, která skapala ve 637 tis na prdlé rozvody. Neumíte to někdo najít? Hledám to jak ocas a nemůžu to najít. Díky

Proč to potřebuješ? Hádám, že to chceš ukázat Ladystům? lol

• Autor

Proč to potřebuješ? Hádám, že to chceš ukázat Ladystům? lol

jj :D , ať se taky kouknou na pořádný auto lol

Dneska sem tam četl hlášku, že už s tím má nějakej důchodce za asi 3 roky najeto 5.000km a zatím bez poruchy :smich:

Upraveno od TomasB

Covece, tech chyb tam, nemas ve wordu neco, co Ti je opravi? lol

:smich::smich:lol
Covece, tech chyb tam, nemas ve wordu neco, co Ti je opravi?  lol

Tam mělo být ctihodných a připletlo se mi tam u. Jinak se nevymlouvám s pravopisem válčím.

Upraveno od zabiak

Covece, tech chyb tam, nemas ve wordu neco, co Ti je opravi?  lol

Tam mělo být ctihodných a připletlo se mi tam u. Jinak se nevymlouvám s pravopisem válčím.

;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.