Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hezký den,  mám krátce Kodiaq 2,0 TDI 4x4 DSG rok 04/2018. Auto jezdí řadí hezky. Jediné co jsem vypozoroval, tak když zařadím D a stojím na brzdě případně dojedu ke křižovatce a stojím na brzdě, tak slyším drnčení jakoby z prostřed palubní desky (Samozřejmě vím jak se zvuk nese a že to může být jinde). 

Když otevřu kapotu a a poslouchám přes okénko tak mi nepříjde že by to šlo z motorového prostoru. Nedělá to vždy ale ve velké většině případů ano. Jediné co jsem zkoušel tak mačkat všechno možné na palubní desce a přitlačit kryt motoru. Má někdo podobné zkušenosti?

Edit: Když je po ránu chladněji a otáčky motoru nejsou klasických 800 ale 100, tak je auto potichu.

Upraveno od FrontVypla

• 5 měsíců později...
  • Autor

Tak po několika měsících update. Nejprve sem věc řešil s bazarem, který má i svůj servis. jeden mechanik byl u motoru a druhy semnou v autě. Kupodivu ten co seděl semnou v autě nebyl hluchý a vibrace slyšel. Je pravda, že v motorovém prostoru prostě nic slyšet nebylo. Mechanik u motoru všechno procházel na všechno chytal, tlačil atd. Když v tom zatlačil na motor na  pravé straně blíž k baterce a klid. Pustil a vibrace byly zpět. Tak se shodly že je vymačkaný silentblok převodovky. Vyměněno a volali, že je klid. Přijel jsem, sedl do auta a fakt klid. Cesta domů cca 30km. Dojedu k bráně a zase vibrace. Víceméně jsem se s tím naučil žít ale pořád mě to štvalo. Tak sem prolezl znovu vsechny fora a a zkusil tohle. Jedna stahovací páska na trubky k topení co jsou za motorem a pak to co podle mě pomohlo.... Trubky ke klimatizaci. Když sem se potom podíval v jakém místě vstupují z motorového prostoru do auta tak to sedělo. Vibrace poblíž okna a z palubní desky. Ta menší trubka je studena a drží dobře ale ta větší co se hodně hřeje se v té plastové objímce hodně hýbe. Tak nejdřív sem je sepnul k sobě ale pořád se dost mlela tak jsem ji druhou přitáhl ještě směrem dolů a najednou už je týden klid. 

Teď ale ještě dotaz. Nelíbí se mi moc to řešení pomocí pásek. Raději bych nějak vylepšil / vypodložil prostor mezi trubkou a objímkou. Nejlépe něco co tlumí vibrace a zároveň nezpůsobí kondenzaci vody. Aby pak hliníkové trubky v místě dotyku s vypodložením neoxidovaly. 

image.thumb.png.089f295dd9594eda16404fcc0afceb2f.pngimage.thumb.png.8997f0bde661e786eb1cdf20da8b5eda.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.