TomasB Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) přihazuji další bulky s česnekovým uzeným bokem a sýrem Letos jsme ještě pečivo nekupovali Každý 3. den peču Editováno: 8. leden 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Editováno: 8. leden 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Řížená provokace, už abys začal pracovat! Ačkoliv, škoda že sis už plácnul s novým zaměstnavatelem, mohls napsat klubovou kuchařku a třebo by to něco hodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum jo, jen je problém, když jsou všici líní dojít pro čerstvej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum jo, jen je problém, když jsou všici líní dojít pro čerstvej.... No furt je to rychlejsi nez ho pect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum jo, jen je problém, když jsou všici líní dojít pro čerstvej.... No furt je to rychlejsi nez ho pect ale zas pečenej si upečeš jak chceš, z čeho chceš, trvá to asi max. 3 hod., a z toho většinu času jen čekáš. Typnu to tak, že tak 2,5hod. je "strojní čas" a do 0,5hod je to "lidský čas". A z výsledku máš radost. Do supermegahypergigabazmeku to jinak máme asi 200m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak dnes konecne na kuratko doslo, byla to balada Nepekl jsem ho v celku, ale udelal jsem ctvrtky. Vnitrek jsem potrel smesi normalniho grilovaciho a grilovaciho cesnekoveho koreni. Domaci chlebik jsem nestihl, ale take na nej dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak dnes konecne na kuratko doslo, byla to balada Nepekl jsem ho v celku, ale udelal jsem ctvrtky. Vnitrek jsem potrel smesi normalniho grilovaciho a grilovaciho cesnekoveho koreni. Domaci chlebik jsem nestihl, ale take na nej dojde. to je na té soli? Já teď za oknem chladím kuřecí tlačenku Snad hodím později foto. Akorát jsem měl problém s kuřetem, protože v Kauflandu ho maj za 29,90, takže ho vlastně od soboty vůbec nemaj, čuráci. Tak jsem musel proštrachat mražák a vyraboval jsem všecko na čem byla kůžička, aby to ztuhlo. Pro jistotu jsem ale musel přidat vepřovou želatinu z pytlíku, abych měl jistotu, že to ztuhne, protože jsem chtěl koupit těch kuřat víc, aby to opravdu ztuhlo a ty buzny mně takhle vypekly. Tak se těším na výsledek. Plus jsem přidal trošičku mrkve, petrželky a hlávku brokolice. Manželka už se na to těší, má ji ráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Ano, na soli. Me se nelibi spojeni "drubezi" s necim, co mam spojeno s "veprovym". Stara skola??? I kdyz si iluze nedelam, k reznikum, uzenarum, potravinarum mam i v rodine blizko. Ale ona je to taky chemie V Albertu byla cena 39/kg. Editováno: 14. Únor 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Aby jste se z těch cen neposr...Kuře z Alberta za 39,90 nebo z Kaufu za 29,90 ? To bych nejedl ani zadarmo. Od té doby co jsme kdysi koupili v obyčejné menší sámošce chlazené kuře, tak už jaksi maso z márketů nemusím. Je to přímo humus. Zkuste to někdy porovnat, teda jestli ve velkých městech ještě máte normální obchody, a poznáte ten rozdíl. Mám čím dál větší pocit, že se už nedá v supermarketech nic pořádného koupit. Jde tam pouze o cenu a ne o poměr cena/kvalita. Fakt mně to štve, je to čím dál horší, jen si vzpomeňte jak některé věci chutnali kdysi a jak dnes. A koření fakt vše nespraví. Mlíko za 9,90, maso za 29,90, med za 49,90, pivo za 3,50, oblečení, sportovní potřeby, nářadí...a jiné předražené šmejdy v akci. Ale nemyslím to nijak špatně vůči Vám, prostě je to masírování... Editováno: 14. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tady neslo v prvotni reakci o cenu!!! To byl jen dodatek!!! Nikdy bych nezkoumal ceny v ruzny marketech a potom je objizdel. Alberta mam pod oknem, tak tam nakupuji, kdyz jsem doma. Staci na vysvetleni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Nechapu,jaky jiny rozdil nez v cene je treba to kure z marketu,versus ze samosky... Vesmes berou od stejnych dodavatelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Mozna je v tom marketu cerstvejsi, protoze tam tak dlouho nelezi. Editováno: 14. Únor 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Mozna je v tom marketu cerstvejsi, protoze tam tak dlouho nelezi. Na tom neco urcite bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Aby jste se z těch cen neposr...Kuře z Alberta za 39,90 nebo z Kaufu za 29,90 ?To bych nejedl ani zadarmo. Od té doby co jsme kdysi koupili v obyčejné menší sámošce chlazené kuře, tak už jaksi maso z márketů nemusím. Je to přímo humus. Zkuste to někdy porovnat, teda jestli ve velkých městech ještě máte normální obchody, a poznáte ten rozdíl. Mám čím dál větší pocit, že se už nedá v supermarketech nic pořádného koupit. Jde tam pouze o cenu a ne o poměr cena/kvalita. Fakt mně to štve, je to čím dál horší, jen si vzpomeňte jak některé věci chutnali kdysi a jak dnes. A koření fakt vše nespraví. Mlíko za 9,90, maso za 29,90, med za 49,90, pivo za 3,50, oblečení, sportovní potřeby, nářadí...a jiné předražené šmejdy v akci. Ale nemyslím to nijak špatně vůči Vám, prostě je to masírování... no mně spíš nasralo to, že jsem potřeboval kurčaky, tak jsem vyběhl z baráku(bydlím u Kaufu) a tam na mně zírala akorát cedulka "Omlouváme se ...." Tož to nasere. Jít jinam se mi nechtělo. Když na to přájde, tak v Makru to za podobné prachy koupím taky, a určitě se nestane, že by je neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jinak mám teď doma docela problém se žrádlem. Jak je ta moje těhotná, tak to je na mašli. Nesmí být doma pomeranče, mandarinky(smrdí ji, stačí, že jsou kdekoliv v bytě!), udělám dušené vepřové plátky na houbách - nejí to, protože se ji z toho zvedá žaludek, nesmím používat česnek, protože to pak nejí, když tam je. Na druhou stranu jí zas třeba chutnaj věci, který předtím nemusela... A věci, který jí chutnaly, tak z těch se jí zvedá kufr. Tak teď chce takový věci jako gulášek, tu kuřecí tlačenku,... Vůbec kuře a ryby jí teď jedou nejvíc. Docela mně s tím svým vymýšlením už sere. A nejvíc mně nasere, když si něco vymručí, a pak se ji změní chutě a už to nechce a chce něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Nezavidim Ti, vim o co jde. Sam jsem si to prozil ve stejne mire. Nic s tim ale nenadelas. Jen doufat, ze se to za par ? mesicu srovna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Nechapu,jaky jiny rozdil nez v cene je treba to kure z marketu,versus ze samosky... Vesmes berou od stejnych dodavatelu... No on ten rozdíl je v tom, že právě ta sámoška nebere od velkododavatelů. Vždy v úterý a ve čvrtek je čerstvé chlazené maso, srdíčka,...vše z menších chovů a cena není vysoká. Máme v okolí dvě řeznictví co sami bourají maso, anglická, talačenka ..., to je o něčem jiném. Psal jsem, že se Vám neposmívám, jen mně ta situace štve. Ve větších městech nemáte možnost srovnat si kvalitu/chuť. Už jste si zvykly na chuť těch produktů z márketů. Znovu opakuji, není to posměch jen zklamání ze situace na trhu. Většinou, když porovnám ceny v supermarketech a ceny v normálním obchodě, tak mám pocit, že je to naopak a markety jsou mnohdy dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Nechapu,jaky jiny rozdil nez v cene je treba to kure z marketu,versus ze samosky... Vesmes berou od stejnych dodavatelu... No on ten rozdíl je v tom, že právě ta sámoška nebere od velkododavatelů. Vždy v úterý a ve čvrtek je čerstvé chlazené maso, srdíčka,...vše z menších chovů a cena není vysoká. Máme v okolí dvě řeznictví co sami bourají maso, anglická, talačenka ..., to je o něčem jiném. Psal jsem, že se Vám neposmívám, jen mně ta situace štve. Ve větších městech nemáte možnost srovnat si kvalitu/chuť. Už jste si zvykly na chuť těch produktů z márketů. Znovu opakuji, není to posměch jen zklamání ze situace na trhu. Většinou, když porovnám ceny v supermarketech a ceny v normálním obchodě, tak mám pocit, že je to naopak a markety jsou mnohdy dražší. Tak u nas zase po zkusenostech je to prave naopak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ja mam v baraku http://www.dobrejuzenar.cz a sem prevazne spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ja mam v baraku http://www.dobrejuzenar.cz a sem prevazne spokojenej Díval jsem se na ty stránky a mrkl na odkaz "dodavatelé" a mimo Nowaco, tam není žádná firma co dodává supermárketům, a o tom to je... Menší obchodník většinou vybírá podle pravidla poměr cena / kvalita a některé levné šmejdy ani do krámu neveme, manažery v řetězcích naopak zajímá jen cena a taky kolik dostanou bokem. Tímto stylem nemůže být o kvalitě řeč. Krysarr napíše jednu větu a vystihne to, ale já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ja mam v baraku http://www.dobrejuzenar.cz a sem prevazne spokojenej Díval jsem se na ty stránky a mrkl na odkaz "dodavatelé" a mimo Nowaco, tam není žádná firma co dodává supermárketům, a o tom to je... Menší obchodník většinou vybírá podle pravidla poměr cena / kvalita a některé levné šmejdy ani do krámu neveme, manažery v řetězcích naopak zajímá jen cena a taky kolik dostanou bokem. Tímto stylem nemůže být o kvalitě řeč. Krysarr napíše jednu větu a vystihne to, ale já... Presne, veci od Klepise, to je zradlo brutalniho kalibru Presne jak pises, delal sem v jednom z retezcu dva roky, skoro rok i na nakupu, hrozna svoloc, a to co nam chodilo ze zahranici za vzorky a pozdejs bylo zarazeny do sortimentu, to sem si neodvazil vzit ani psovi Ale lidi sou blby a za nizkou cenu si to koupej stejne, kor pokud je AKCEEEEE, HURAAAA Vidis, ted mi jedna veta nestacila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.