Leden 8, 200718 r Autor přihazuji další bulky s česnekovým uzeným bokem a sýrem Letos jsme ještě pečivo nekupovali Každý 3. den peču Upraveno Leden 8, 200718 r od TomasB
Leden 8, 200718 r Autor a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Upraveno Leden 8, 200718 r od TomasB
Leden 9, 200718 r a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht
Leden 9, 200718 r Autor a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba!
Leden 9, 200718 r Řížená provokace, už abys začal pracovat! Ačkoliv, škoda že sis už plácnul s novým zaměstnavatelem, mohls napsat klubovou kuchařku a třebo by to něco hodilo...
Leden 9, 200718 r a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum
Leden 9, 200718 r Autor a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum jo, jen je problém, když jsou všici líní dojít pro čerstvej....
Leden 9, 200718 r a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum jo, jen je problém, když jsou všici líní dojít pro čerstvej.... No furt je to rychlejsi nez ho pect
Leden 9, 200718 r Autor a ještě chlebík se slunečnicí, sezamem a ořechy Hezkyyy, to snad zkusim taky kurwadraht jj, je výbornej. Jediná nevýhoda je, že rychleji tvrdne, protože není nacpanej chemií proti tvrdnutí... První den je výbornej, druhej den je dobrej, třetí den je jedlej, pak je to tvrdý Skladuji to jen zabalený v utěrce na košíku. Možná. kdybych to dal do igeliťáku, třeba by to vydrželo víc. Já už mám vyhmátnutý i to, jak se dá asi regulovat "nafoukanost" chleba. Už jsem odladil, jak se dá udělat chleba více nadýchaný a naopak hutnější. A ty bulky s tím česnekovým bokem a sýrem, tak to byla bomba! No po trech dnech se ty chemicky sracky stejne nedaj zrat. Obvykle sezeru chleba do druhyho dne, pac prvni je dobrej, akorat po nem prdim jak Temelin, druhej to jeste jde a treti uz to susim kralikum jo, jen je problém, když jsou všici líní dojít pro čerstvej.... No furt je to rychlejsi nez ho pect ale zas pečenej si upečeš jak chceš, z čeho chceš, trvá to asi max. 3 hod., a z toho většinu času jen čekáš. Typnu to tak, že tak 2,5hod. je "strojní čas" a do 0,5hod je to "lidský čas". A z výsledku máš radost. Do supermegahypergigabazmeku to jinak máme asi 200m.
Únor 14, 200718 r Tak dnes konecne na kuratko doslo, byla to balada Nepekl jsem ho v celku, ale udelal jsem ctvrtky. Vnitrek jsem potrel smesi normalniho grilovaciho a grilovaciho cesnekoveho koreni. Domaci chlebik jsem nestihl, ale take na nej dojde.
Únor 14, 200718 r Autor Tak dnes konecne na kuratko doslo, byla to balada Nepekl jsem ho v celku, ale udelal jsem ctvrtky. Vnitrek jsem potrel smesi normalniho grilovaciho a grilovaciho cesnekoveho koreni. Domaci chlebik jsem nestihl, ale take na nej dojde. to je na té soli? Já teď za oknem chladím kuřecí tlačenku Snad hodím později foto. Akorát jsem měl problém s kuřetem, protože v Kauflandu ho maj za 29,90, takže ho vlastně od soboty vůbec nemaj, čuráci. Tak jsem musel proštrachat mražák a vyraboval jsem všecko na čem byla kůžička, aby to ztuhlo. Pro jistotu jsem ale musel přidat vepřovou želatinu z pytlíku, abych měl jistotu, že to ztuhne, protože jsem chtěl koupit těch kuřat víc, aby to opravdu ztuhlo a ty buzny mně takhle vypekly. Tak se těším na výsledek. Plus jsem přidal trošičku mrkve, petrželky a hlávku brokolice. Manželka už se na to těší, má ji ráda.
Únor 14, 200718 r Ano, na soli. Me se nelibi spojeni "drubezi" s necim, co mam spojeno s "veprovym". Stara skola??? I kdyz si iluze nedelam, k reznikum, uzenarum, potravinarum mam i v rodine blizko. Ale ona je to taky chemie V Albertu byla cena 39/kg. Upraveno Únor 14, 200718 r od oct
Únor 14, 200718 r Aby jste se z těch cen neposr...Kuře z Alberta za 39,90 nebo z Kaufu za 29,90 ? To bych nejedl ani zadarmo. Od té doby co jsme kdysi koupili v obyčejné menší sámošce chlazené kuře, tak už jaksi maso z márketů nemusím. Je to přímo humus. Zkuste to někdy porovnat, teda jestli ve velkých městech ještě máte normální obchody, a poznáte ten rozdíl. Mám čím dál větší pocit, že se už nedá v supermarketech nic pořádného koupit. Jde tam pouze o cenu a ne o poměr cena/kvalita. Fakt mně to štve, je to čím dál horší, jen si vzpomeňte jak některé věci chutnali kdysi a jak dnes. A koření fakt vše nespraví. Mlíko za 9,90, maso za 29,90, med za 49,90, pivo za 3,50, oblečení, sportovní potřeby, nářadí...a jiné předražené šmejdy v akci. Ale nemyslím to nijak špatně vůči Vám, prostě je to masírování... Upraveno Únor 14, 200718 r od Peterer
Únor 14, 200718 r Tady neslo v prvotni reakci o cenu!!! To byl jen dodatek!!! Nikdy bych nezkoumal ceny v ruzny marketech a potom je objizdel. Alberta mam pod oknem, tak tam nakupuji, kdyz jsem doma. Staci na vysvetleni?
Únor 14, 200718 r Nechapu,jaky jiny rozdil nez v cene je treba to kure z marketu,versus ze samosky... Vesmes berou od stejnych dodavatelu...
Únor 14, 200718 r Mozna je v tom marketu cerstvejsi, protoze tam tak dlouho nelezi. Upraveno Únor 14, 200718 r od oct
Únor 14, 200718 r Mozna je v tom marketu cerstvejsi, protoze tam tak dlouho nelezi. Na tom neco urcite bude...
Únor 14, 200718 r Autor Aby jste se z těch cen neposr...Kuře z Alberta za 39,90 nebo z Kaufu za 29,90 ?To bych nejedl ani zadarmo. Od té doby co jsme kdysi koupili v obyčejné menší sámošce chlazené kuře, tak už jaksi maso z márketů nemusím. Je to přímo humus. Zkuste to někdy porovnat, teda jestli ve velkých městech ještě máte normální obchody, a poznáte ten rozdíl. Mám čím dál větší pocit, že se už nedá v supermarketech nic pořádného koupit. Jde tam pouze o cenu a ne o poměr cena/kvalita. Fakt mně to štve, je to čím dál horší, jen si vzpomeňte jak některé věci chutnali kdysi a jak dnes. A koření fakt vše nespraví. Mlíko za 9,90, maso za 29,90, med za 49,90, pivo za 3,50, oblečení, sportovní potřeby, nářadí...a jiné předražené šmejdy v akci. Ale nemyslím to nijak špatně vůči Vám, prostě je to masírování... no mně spíš nasralo to, že jsem potřeboval kurčaky, tak jsem vyběhl z baráku(bydlím u Kaufu) a tam na mně zírala akorát cedulka "Omlouváme se ...." Tož to nasere. Jít jinam se mi nechtělo. Když na to přájde, tak v Makru to za podobné prachy koupím taky, a určitě se nestane, že by je neměli.
Únor 14, 200718 r Autor jinak mám teď doma docela problém se žrádlem. Jak je ta moje těhotná, tak to je na mašli. Nesmí být doma pomeranče, mandarinky(smrdí ji, stačí, že jsou kdekoliv v bytě!), udělám dušené vepřové plátky na houbách - nejí to, protože se ji z toho zvedá žaludek, nesmím používat česnek, protože to pak nejí, když tam je. Na druhou stranu jí zas třeba chutnaj věci, který předtím nemusela... A věci, který jí chutnaly, tak z těch se jí zvedá kufr. Tak teď chce takový věci jako gulášek, tu kuřecí tlačenku,... Vůbec kuře a ryby jí teď jedou nejvíc. Docela mně s tím svým vymýšlením už sere. A nejvíc mně nasere, když si něco vymručí, a pak se ji změní chutě a už to nechce a chce něco jiného.
Únor 14, 200718 r Nezavidim Ti, vim o co jde. Sam jsem si to prozil ve stejne mire. Nic s tim ale nenadelas. Jen doufat, ze se to za par ? mesicu srovna.
Únor 14, 200718 r Nechapu,jaky jiny rozdil nez v cene je treba to kure z marketu,versus ze samosky... Vesmes berou od stejnych dodavatelu... No on ten rozdíl je v tom, že právě ta sámoška nebere od velkododavatelů. Vždy v úterý a ve čvrtek je čerstvé chlazené maso, srdíčka,...vše z menších chovů a cena není vysoká. Máme v okolí dvě řeznictví co sami bourají maso, anglická, talačenka ..., to je o něčem jiném. Psal jsem, že se Vám neposmívám, jen mně ta situace štve. Ve větších městech nemáte možnost srovnat si kvalitu/chuť. Už jste si zvykly na chuť těch produktů z márketů. Znovu opakuji, není to posměch jen zklamání ze situace na trhu. Většinou, když porovnám ceny v supermarketech a ceny v normálním obchodě, tak mám pocit, že je to naopak a markety jsou mnohdy dražší.
Únor 14, 200718 r Nechapu,jaky jiny rozdil nez v cene je treba to kure z marketu,versus ze samosky... Vesmes berou od stejnych dodavatelu... No on ten rozdíl je v tom, že právě ta sámoška nebere od velkododavatelů. Vždy v úterý a ve čvrtek je čerstvé chlazené maso, srdíčka,...vše z menších chovů a cena není vysoká. Máme v okolí dvě řeznictví co sami bourají maso, anglická, talačenka ..., to je o něčem jiném. Psal jsem, že se Vám neposmívám, jen mně ta situace štve. Ve větších městech nemáte možnost srovnat si kvalitu/chuť. Už jste si zvykly na chuť těch produktů z márketů. Znovu opakuji, není to posměch jen zklamání ze situace na trhu. Většinou, když porovnám ceny v supermarketech a ceny v normálním obchodě, tak mám pocit, že je to naopak a markety jsou mnohdy dražší. Tak u nas zase po zkusenostech je to prave naopak....
Únor 15, 200718 r Ja mam v baraku http://www.dobrejuzenar.cz a sem prevazne spokojenej Díval jsem se na ty stránky a mrkl na odkaz "dodavatelé" a mimo Nowaco, tam není žádná firma co dodává supermárketům, a o tom to je... Menší obchodník většinou vybírá podle pravidla poměr cena / kvalita a některé levné šmejdy ani do krámu neveme, manažery v řetězcích naopak zajímá jen cena a taky kolik dostanou bokem. Tímto stylem nemůže být o kvalitě řeč. Krysarr napíše jednu větu a vystihne to, ale já...
Únor 15, 200718 r Ja mam v baraku http://www.dobrejuzenar.cz a sem prevazne spokojenej Díval jsem se na ty stránky a mrkl na odkaz "dodavatelé" a mimo Nowaco, tam není žádná firma co dodává supermárketům, a o tom to je... Menší obchodník většinou vybírá podle pravidla poměr cena / kvalita a některé levné šmejdy ani do krámu neveme, manažery v řetězcích naopak zajímá jen cena a taky kolik dostanou bokem. Tímto stylem nemůže být o kvalitě řeč. Krysarr napíše jednu větu a vystihne to, ale já... Presne, veci od Klepise, to je zradlo brutalniho kalibru Presne jak pises, delal sem v jednom z retezcu dva roky, skoro rok i na nakupu, hrozna svoloc, a to co nam chodilo ze zahranici za vzorky a pozdejs bylo zarazeny do sortimentu, to sem si neodvazil vzit ani psovi Ale lidi sou blby a za nizkou cenu si to koupej stejne, kor pokud je AKCEEEEE, HURAAAA Vidis, ted mi jedna veta nestacila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.