oct Vloženo 15. Únor 2007 Vloženo 15. Únor 2007 Ja mam v baraku http://www.dobrejuzenar.cz a sem prevazne spokojenej Ja uzeniny v Albertu ani jinem retezci nekupuji. Vetsinou ZDE, a castecne TADY nebo TADY Snad me nekdo nenapadne za reklamu Citovat
TomasB Vloženo 15. Únor 2007 Autor Vloženo 15. Únor 2007 no tak uzeniny kupuju převážně v Globusu. Maso v Globusu nebo v Makru. Třeba z takového Kauflandu se uzeniny nedaj žrát. Citovat
oct Vloženo 15. Únor 2007 Vloženo 15. Únor 2007 Ja je kupoval u Letky v Jilemnickyho ul., male reznictvi... Citovat
Peterer Vloženo 25. Únor 2007 Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Dnes byl čas v kuchyni i na focení, jestli máte rádi kysané zelí, tak je pro vás to pravé... Co budete potřebovat: 4 kuřecí čtvrtky 2 sáčky kysaného zelí 200g anglické slaniny 2 cibule Grilovací koření Máslo Sůl Editováno: 25. Únor 2007, autor: Peterer Citovat
Peterer Vloženo 25. Únor 2007 Vloženo 25. Únor 2007 Postup: Kuře omyjte, osušte, osolte a posypejte grilovacím kořením. Anglickou slaninu nakrájejte na kostičky, cibuli na kolečka. Zelí trochu propláchnout. Zapékací mísu vymažte máslem a naplňte zelím, rozložte na něj maso, obložte je slaninou a cibulí. Přikrytou zapékací mísu vložte do trouby a pečte asi 50 minut při 200 stup. A pak ještě 10 minut dopéct odkryté. Do zlatova upečené kuřátko podávejte s bramborovým knedlíkem a pivečkem dle zvyku. Takhle to vypadalo před pečením: Citovat
Peterer Vloženo 25. Únor 2007 Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Toto je detail po upečení: Asi si to foto dám jako pozadí na plochu Editováno: 25. Únor 2007, autor: Peterer Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.