Leden 1, 200718 r mam asi 4 DVDcka, kdybys chtel, tak ICQ nebo mejl, do tehle končin fora moc nechodim Upraveno Leden 1, 200718 r od Luke288
Leden 1, 200718 r Nemate nekdo vsechny dily TOP GEARu na DVD ? tak já mám jen Best of TopGear...pokud by jsi chtel tak se muzeme domluvit...
Leden 1, 200718 r nene, to je normal DVD, ktery prehravas v DVD playeru, no, neivm jak to napsat, proste full kvalita
Leden 1, 200718 r mam asi 4 DVDcka, kdybys chtel, tak ICQ nebo mejl, do tehle končin fora moc nechodim já bych o ně měl taky zájem,kdyby to nějak šlo udělat
Leden 1, 200718 r udelat jde cokoliv, neni vcelku problem, jde o to, aby ty moje 4 DVD nebyly to samy jako tvuj Best of
Leden 1, 200718 r tak to je taky celkem mozne ale moje best of ma nejakych 460 MB takze ty by jsi mel mit urco neco vic
Leden 1, 200718 r no, z Ceskych Budejovic, ale vic se pohybuju v Praze, kazdou nedeli jezdim do Prahy, takze po trase pres Tabor a Benesov a vetsinou ve ctvrtek(nekdy teda nejedu) zase zpatky do Budejc
Leden 1, 200718 r no, z Ceskych Budejovic, ale vic se pohybuju v Praze, kazdou nedeli jezdim do Prahy, takze po trase pres Tabor a Benesov a vetsinou ve ctvrtek(nekdy teda nejedu) zase zpatky do Budejc tak to je pro me hodne z ruky...ja jsem od Zlina tak to asi neklapne....
Leden 2, 200718 r Uz to s Lukem zkousim domluvit jestli by to mohl nasypat na FTP ok skoda ze mam download 50kbps ja bych nejradeji jestli by mi to nekdo nevyfcel a ja mu dal penizky
Leden 2, 200718 r sypu to na ftp, bohuzel jsem blbec a DVD rip mam pouze prvni DVD, zbytek jsou avicka. vitto: neni problem se domluvit, vypalim ti to, nekde se srazime a ja vymenim 4 vypaleny DVD za 4 prazdny
Leden 3, 200718 r a zbytek by tam mel ted v prubehu pul hodiny dotéct... je tam komplet co jsem mel. neco pres 10, mozna 15GB Upraveno Leden 3, 200718 r od Luke288
Leden 3, 200718 r sypu to na ftp, bohuzel jsem blbec a DVD rip mam pouze prvni DVD, zbytek jsou avicka.vitto: neni problem se domluvit, vypalim ti to, nekde se srazime a ja vymenim 4 vypaleny DVD za 4 prazdny no parada, tak jo...jaky bys chtel, pluska nebo minuska ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.