Přejít na obsah

TOP GEAR

Doporučené příspěvky

Vloženo

no, z Ceskych Budejovic, ale vic se pohybuju v Praze, kazdou nedeli jezdim do Prahy, takze po trase pres Tabor a Benesov a vetsinou ve ctvrtek(nekdy teda nejedu) zase zpatky do Budejc

Vloženo
no, z Ceskych Budejovic, ale vic se pohybuju v Praze, kazdou nedeli jezdim do Prahy, takze po trase pres Tabor a Benesov a vetsinou ve ctvrtek(nekdy teda nejedu) zase zpatky do Budejc

tak to je pro me hodne z ruky...ja jsem od Zlina :( tak to asi neklapne.... :unsure:

Host MichalF
Vloženo

Uz to s Lukem zkousim domluvit jestli by to mohl nasypat na FTP ;)

Vloženo

sypu to na ftp, bohuzel jsem blbec a DVD rip mam pouze prvni DVD, zbytek jsou avicka.

vitto: neni problem se domluvit, vypalim ti to, nekde se srazime a ja vymenim 4 vypaleny DVD za 4 prazdny :)

Vloženo
sypu to na ftp, bohuzel jsem blbec a DVD rip mam pouze prvni DVD, zbytek jsou avicka.

vitto: neni problem se domluvit, vypalim ti to, nekde se srazime a ja vymenim 4 vypaleny DVD za 4 prazdny :)

no parada, tak jo...jaky bys chtel, pluska nebo minuska ??

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...