Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj FRANKU tak to si mě opravdu pobavil ještě,že mám toho Kubu Přesně to jsem chtěl, když jseš ten marod Tak se koukej brzo uzdravit a podařilo se ti to pěkně děkuji...snažím se,jen mi chybí pomocník na pocení když cosby pořád sedí u NTB a spisuje smutný příběh nj ,co nadělám zase si musím poradit sama ještě že mám to kotě,i když to je chabá náhraška. ale aspon něco než nic něco jako tohle myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no jo no kde máš špiona ted teprve vylezl z pelechu syčák a ještě mu udělej snídani do postele né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 něco jako tohle myslíš néééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dobré ránko při pondělku -_- ván spešl pozdrav do methan syty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 něco jako tohle myslíš néééééééé odříkaného největší krajíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no jo no kde máš špiona ted teprve vylezl z pelechu syčák a ještě mu udělej snídani do postele né no to určitě nee nejsem blbá...on by se měl starat o mě a n já o něho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no jo no kde máš špiona ted teprve vylezl z pelechu syčák a ještě mu udělej snídani do postele né no to určitě nee nejsem blbá...on by se měl starat o mě a n já o něho no to by ted měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Čágo Jiřiku -_- Ahojky Ivanko kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no to by ted měl no a nic...spisuje u NTB sotva rozlepil oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no to by ted měl no a nic...spisuje u NTB sotva rozlepil oči těžký život podnikatele tak mu maryšo udělej kávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no to by ted měl no a nic...spisuje u NTB sotva rozlepil oči těžký život podnikatele tak mu maryšo udělej kávu že by???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 no to by ted měl no a nic...spisuje u NTB sotva rozlepil oči těžký život podnikatele tak mu maryšo udělej kávu že by???? neváhej a udělej stejně mi nechtěl prodat foták a ntb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 neváhej a udělej stejně mi nechtěl prodat foták a ntb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 neváhej a udělej stejně mi nechtěl prodat foták a ntb tobě bude slušet víc ta octa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 neváhej a udělej stejně mi nechtěl prodat foták a ntb tobě bude slušet víc ta octa 2 myslíš? Já mám radči malé autíčka..a s golfíkem jsem moc spokojená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a všeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) a všeci tak to sis milej zlatej, slušně řečeno...POSRAL Editováno: 29. leden 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 myslíš? Já mám radči malé autíčka..a s golfíkem jsem moc spokojená a jak tam stál ve st chudáček zasněženej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 myslíš? Já mám radči malé autíčka..a s golfíkem jsem moc spokojená a jak tam stál ve st chudáček zasněženej nj jela jsem raději busem.... a taky se mi ho nechtělo vyhrabávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a všeci tak to sis milej zlatej, slušně řečeno...POSRAL a didi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a všeci tak to sis milej zlatej, slušně řečeno...POSRAL a didi né já nejdu ,já nemůžu ven,ale ty bys už mel jít do toho obchodu..!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a didi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a všeci tak to sis milej zlatej, slušně řečeno...POSRAL přesně ták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a didi běž si umýt oči!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky