vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 no ja su na dalkovem tedko takze tam mame hlavne patecni vecery, sobotni dopodne a uterky vecer...taky parada ale 7.4 je volno to je gutt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 jo tak to jo dalkaři to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 jo tak to jo dalkaři to je jina so to svine sme na kombinovanem a to je snad jeste horsi ty kreteni po me chtej abych jezdil do skoly 4x do tydne no to je mi tedy dalkove studium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 nejhorsi je ze jeste nevim jak budu muset chodit do schule...kurvy jedny mladoboleslavsky sakra chlape nejsi schopen sehnat kód barvy vrchního dílu řadičky RS octavie ? Ty v tej škodovce na mě serou a nic mi nezjistili ( a to mi psal že to neni problém ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Spidi...co rikas na muj dotaz ?Ty takovy znalec . Je pravdou, že verze výbav prodávaný v D se poněkud liší (už jen názvem), ale návrat k oběma velkým zrcátkům počínaje MR 02 proběhl v rámci celýho koncernu a nevidím důvod, proč by zrovna Octavie pro západní trh měly dostávat i po změně malý pravý zrcátko... dikec.Ja si to take myslim.Jen mi poslal foto oktavky kombi 12/2002 a ma prave zrcatko male,a tvrdi mi toto,co jsem psal vyse.Nazvy mi tvrdili ve skodovce ze jsou od nejakeho casu stejne jako u nas,tak ted nevim. ale dikec stejne. no koukl jsem na mobile a z cirka 200vozu motajíci se okolo konce roku 2002 a dále mělo malé zrcátko asi 3kusy coz znamena co ? Jem z toho ted nejak zmateny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 coz znamena co ? Jem z toho ted nejak zmateny To znamená, že se jedná od vozy s rokem výroby 2001, uvedené do provozu v roce 2002, nebo "omlazené" majitelem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 coz znamena co ? Jem z toho ted nejak zmateny To znamená, že se jedná od vozy s rokem výroby 2001, uvedené do provozu v roce 2002, nebo "omlazené" majitelem... igen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 prva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 druha,ale kdybych ti to neřekl tak prva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 jj jsi na to celej nadrženej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 treita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 nejhorsi je ze jeste nevim jak budu muset chodit do schule...kurvy jedny mladoboleslavsky sakra chlape nejsi schopen sehnat kód barvy vrchního dílu řadičky RS octavie ? Ty v tej škodovce na mě serou a nic mi nezjistili ( a to mi psal že to neni problém ) jezis tak tohle me nikdy nenapadlo, tipuju ze stribrna klasicka to neni co? zjistit nevim jak, mam kamarady na serviskach ale to asi nebudou vedet...mam za to ze to bude horsi zjistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 MichalF je pipi a de spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 MichalF je pipi a de spat A já jdu pro změnu do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Dobre pondelni...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Dobry no,koukam, ze dneska tu bude zase veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 hih dnes tu muz byt beztrestne cely den dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 hih dnes tu muz byt beztrestne cely den dobre rano Hezký začátek nového týdne všem. A hurá do díla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ja jsem tu vzdycky trestne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ja ne, mam volno hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ja ne, mam volno hihi Tím se ani nechlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky