mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Šárka Záhrobská je MYSTRINÍ SVĚTA Je, ale stejně jdu spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 hezké sobotní ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 zdar do Chlastavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 zdar do Chlastavy Ahoj...Tobe tez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 zdar do Chlastavy Ahoj...Tobe tez.... jak se vede lumpe,co děláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Docela to jde... Jsme vstavali brzo,protoze dcera jede do Harrachova.Je tu pekny mraz,vsude bilo.. A jak Vy??Jsem koukal,ze budes dedeckem... .Ja budu strejda....ale az nekdy v lete...Lenka konecne otehotnela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 dobre sobotni,mrazive a slunecne rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Docela to jde... Jsme vstavali brzo,protoze dcera jede do Harrachova.Je tu pekny mraz,vsude bilo..A jak Vy??Jsem koukal,ze budes dedeckem... .Ja budu strejda....ale az nekdy v lete...Lenka konecne otehotnela... já jsem v práci,mám službu jojo dědečkem,je to veřejný tajemství a Dana bábou,at v tom nejsem sám ,mělo by se to narodit koncem března,už se těšíme a gratulace strejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 (editace) maros: ahojky.. sejis:Dekuju... Uz? Tak to je za chvilku...Tak to velka gratulace... Editováno: 17. Únor 2007, autor: Georg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 dobre sobotni,mrazive a slunecne rano. zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 maros: ahojky.. sejis:Dekuju... Uz? Tak to je za chvilku...Tak to velka gratulace... dík,ale počkejme na březen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Uz tady taky zacina svitit slunicko...to musi byt krasne na horach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Hezkou sobotu mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Kdo chce kafe po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 ahoj asi to jsem nepatří , ale koukal jsem tu platbu a já mam odesláno a zaúčtováno .Mrkni jestli došlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 eště nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 ,kurva to mě sere .ty se můžeš podívat i teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 ted jsem se díval na účet a nic tam nepřibilo. platba co jsem prováděl včera tam zaznamenaná je takže směr ven funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 ty banky mě serou ,jinak jsem se ptal ted známé a prej bys to měl na účtě už mít jen to není vidět jako příchozí .prej to trvá i 5dní než to přepíšou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 hmm. musíš vydržet já věřím že mi to dojde někdy holt trvá než to někomu dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 příště radši počkám až to dojde a pak mi pošleš to co budu chtít ,takle pak vypadám jak blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 zas to tolik nehroť jestli jsi to poslal tak to dojde jak nejde o život tak jde o h...o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Šárka Záhrobská je MYSTRINÍ SVĚTA Je, ale stejně jdu spát no fuj....cestina se v hrobe obraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Šárka Záhrobská je MYSTRINÍ SVĚTA Je, ale stejně jdu spát no fuj....cestina se v hrobe obraci Jo,takovychto zaskolaku pri hodinach cestiny je tu vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky