Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ja už mam taky druhy.

Já mám pořád první, ale dělám těsnění pod hlavou a ještě nějaký o-kroužky pod sáním... ;)

A co se stalo?Daval si mu čočku viď? :t

Vloženo
Kde ty dobytku :-D

Co je to erotika, co je to sex ...

Hele to Ti vysvětlím na besídce, nechcu dostat varování... lollollol

Jakoze myslis nejake to pichani atd. ??? ... je tk nejsme maly deti ne ...

Vloženo
Jakoze myslis nejake to pichani atd. ??? ... je tk nejsme maly deti ne ...

Woe ja nevim... lollollollollol

o.k. o.k. rozebereme to na besidce ... par drinku a budu mit rozvazany jazyk ... ja jen doufam, ze zase nebudu smrdet tady ... to by me fakt nastvalo

Vloženo
o.k. o.k. rozebereme to na besidce ... par drinku a budu mit rozvazany jazyk ... ja jen doufam, ze zase nebudu smrdet tady ... to by me fakt nastvalo

No to ani nezkoušej ty jane... <_<

Vloženo

No to ani nezkoušej ty jane... <_<

jo tak to vysvetli soudruhum tady v prdelove ... si mysli, ze se poseru kvuli jejich pripravkum ... uz mi to jako zacina fest vadit

Vloženo
jo tak to vysvetli soudruhum tady v prdelove ... si mysli, ze se poseru kvuli jejich pripravkum ... uz mi to jako zacina fest vadit

Já jsem taky řekl NE !!! Budeš připravovat autosalon v Ženevě ? NE !!! Budeš na autosalonu v Ženevě ? NE !!!

Vloženo

Já jsem taky řekl NE !!! Budeš připravovat autosalon v Ženevě ? NE !!! Budeš na autosalonu v Ženevě ? NE !!!

no uvidime ... ja neco vymyslim ... no rozhodne tam chci byt ... preci si neudelam prvni acko

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...