IvanaII Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 sááfra už jdou po mě A co jsi provedl?? Dobrý večer
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 A co jsi provedl?? Dobrý večer nakonec jsem zjistil od příslušníka že nic
IvanaII Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 A co jsi provedl?? Dobrý večer nakonec jsem zjistil od příslušníka že nic A co se tam u vás dělo??
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 A co se tam u vás dělo?? soused naprášil souseda že mu zaparkoval na "mrzákovi" to je tady fakt na palici to parkovani
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 soused naprášil souseda že mu zaparkoval na "mrzákovi" to je tady fakt na palici to parkovani Ahoj kamarádi, právě jsem se vrátil z hradu, prezident demižóóón přijal... Bady, máte v barclu pěkný bonzáááááky...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 Bady, máte v barclu pěkný bonzáááááky... to víme, jak říká soused "pěkně ostré sviňě" lol tak pokračujme -_- -_- ahoj loooorinkoooo
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 to víme, jak říká soused "pěkně ostré sviňě" loltak pokračujme -_- -_- ahoj loooorinkoooo No jistěéééééééééé...
lorrinnka Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 to víme, jak říká soused "pěkně ostré sviňě" loltak pokračujme -_- -_- ahoj loooorinkoooo No jistěéééééééééé... JDU DO TOHO S VAMA
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 AHOOOJ KUCIIII kdepak se pořád touláte, máte tady hrozných Áček -_-
lorrinnka Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 AHOOOJ KUCIIII kdepak se pořád touláte, máte tady hrozných Áček -_- Od té doby co pracuju tak se sem přes den nedostanu a večer hned vytuhnu.. Takže to bohužel moc nevychází.. Ale ne besídku se moooooooc těším
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 kdepak se pořád touláte, máte tady hrozných Áček -_- No to bych řekl... Woe Bady měl jsem 7x ČH a platil jsem 68,- káČé
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 Od té doby co pracuju tak se sem přes den nedostanu a večer hned vytuhnu.. Takže to bohužel moc nevychází.. Ale ne besídku se moooooooc těším aháá,no to my se taky těšíme jak si pěkně za.. -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-
lorrinnka Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 kdepak se pořád touláte, máte tady hrozných Áček -_- No to bych řekl... Woe Bady měl jsem 7x ČH a platil jsem 68,- káČé ALe za nás sem aspon Kuba sem tam zatoulá
lorrinnka Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 Od té doby co pracuju tak se sem přes den nedostanu a večer hned vytuhnu.. Takže to bohužel moc nevychází.. Ale ne besídku se moooooooc těším aháá,no to my se taky těšíme jak si pěkně za.. -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- zašprckujeme?
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 Woe Bady měl jsem 7x ČH a platil jsem 68,- káČé jak je to možnééééééé
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 Woe Bady měl jsem 7x ČH a platil jsem 68,- káČé jak je to možnééééééé Bo slečny nalévačky v tem majú pěkný bordel...
Doporučené příspěvky