BadyS Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Ještě že jsem včera nestihl tu myčku, jinak bych dneska nadával jak špaček... a že včera byla fronta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Vcera tak krasne a dneska zas hnus :-( Tomu se říká zákon schválnosti,celej tejden je hezky a jak se blíží víkend,tak se to pokazí V nedeli by se to melo zlepsit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Včera byla fronta jako prase všude, dobře jim tak Editováno: 8. Březen 2007, autor: Speedy20V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Včera byla fronta jako prase všude, dobře jim tak Ja to nemeju V nedeli bude velka akce, montaze, upravy, opravy, myti, teda pokud nebude chcat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Já budu v neděli vysávat a dělat uvnitř pořádek už by si to zasloužilo.. A to jsem byl před dvěma měsíci na kompletním čištění interiéru a teď to vypadá, jako bych nikdy nikde nebyl Editováno: 8. Březen 2007, autor: Speedy20V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Tak to já jsem myl a vysával právě včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 a tak to ja si auti umyla v nedeli, kdyz bylo hezky takze vcera vypadalo jakz takz ciste tudiz me tohle netrapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Ja mam omyto ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Dneska to tu koukam zije ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Dneska to tu koukam zije ! hospodsky je na dovolené, tak je to tu polouzavřené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 A mně to právě teď umývají ( kapky deště) Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Včera bylo tak krásně. Relativně teplo, svítilo sluníčko. Tak jsem se rozhodl, že si umeju Oktičku. Pěkně jsem jí vysál, vyčistil komplet interiér, exteriér jsem umyl a navoskoval. No prostě krasavice. Když jsem se dnes ráno zbudil a zjistil jsem jak prší tak mě málem vzal ďas. Když jsem přijel dopoledne do Děčína, tak moje Oktička vypadala, že jí nikdo neumyl 10 let . Búú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 njn,tak to bohuzel chodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Jojo,taky bylo včera krásně vidět,že mám červenou corridu(mimochodem nejhezčí barva ),ale po dnešním dopoledne už to není tak slavný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Jojo,taky bylo včera krásně vidět,že mám červenou corridu(mimochodem nejhezčí barva ),ale po dnešním dopoledne už to není tak slavný nejhezčí barva to není, to sis trošku popletl, pač jsi se svou červenou corridou až za černou magickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Jojo,taky bylo včera krásně vidět,že mám červenou corridu(mimochodem nejhezčí barva ),ale po dnešním dopoledne už to není tak slavný nejhezčí barva to není, to sis trošku popletl, pač jsi se svou červenou corridou až za černou magickou Nevis o cem mluvis ! Myslim, ze kolega mel pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Jojo,taky bylo včera krásně vidět,že mám červenou corridu(mimochodem nejhezčí barva ),ale po dnešním dopoledne už to není tak slavný nejhezčí barva to není, to sis trošku popletl, pač jsi se svou červenou corridou až za černou magickou Nevis o cem mluvis ! Myslim, ze kolega mel pravdu tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Nevis o cem mluvis ! Myslim, ze kolega mel pravdu myslet ..... vedět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 tak tak ale no tak hoši, nekažte mi tu radost, že černá magická je hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 tak tak ale no tak hoši, nekažte mi tu radost, že černá magická je hezčí ee, cervena je cervena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Kluci nehádejte se zbytečně. Ani jeden totiž nemáte pravdu. Nejhezčí barva je Deep Blue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 ee, cervena je cervena to je jenom vas pocit realita je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 tak tak ale no tak hoši, nekažte mi tu radost, že černá magická je hezčí AHOJ.Nerad ale musím se přidat ke kačeně.černá magická je prostě magická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 jj černá je hezká že....???A nebo zajímá víc někoho foták....??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=54&st=300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky