Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Vcera tak krasne a dneska zas hnus :-(

Tomu se říká zákon schválnosti,celej tejden je hezky a jak se blíží víkend,tak se to pokazí

V nedeli by se to melo zlepsit ! ;)

Vloženo (editace)

Já budu v neděli vysávat a dělat uvnitř pořádek :) už by si to zasloužilo.. A to jsem byl před dvěma měsíci na kompletním čištění interiéru a teď to vypadá, jako bych nikdy nikde nebyl :)

Editováno: , autor: Speedy20V
Vloženo

Včera bylo tak krásně. Relativně teplo, svítilo sluníčko. Tak jsem se rozhodl, že si umeju Oktičku. Pěkně jsem jí vysál, vyčistil komplet interiér, exteriér jsem umyl a navoskoval. No prostě krasavice. Když jsem se dnes ráno zbudil a zjistil jsem jak prší tak mě málem vzal ďas. Když jsem přijel dopoledne do Děčína, tak moje Oktička vypadala, že jí nikdo neumyl 10 let . Búú :(

Vloženo

Jojo,taky bylo včera krásně vidět,že mám červenou corridu(mimochodem nejhezčí barva :t ),ale po dnešním dopoledne už to není tak slavný :disgust:

Vloženo
Jojo,taky bylo včera krásně vidět,že mám červenou corridu(mimochodem nejhezčí barva :t ),ale po dnešním dopoledne už to není tak slavný :disgust:

nejhezčí barva to není, to sis trošku popletl, pač jsi se svou červenou corridou až za černou magickou :Dlol:p

Vloženo

nejhezčí barva to není, to sis trošku popletl, pač jsi se svou červenou corridou až za černou magickou :Dlol:p

Nevis o cem mluvis ! Myslim, ze kolega mel pravdu :D:t

Vloženo

Nevis o cem mluvis ! Myslim, ze kolega mel pravdu :D:t

tak tak lol:palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...