MichalF Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dekujeme za slunicko ... uz dorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 to owapkuju a zlehka utřu je tam ještě zbytek vosku tak to sjede jak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 to owapkuju a zlehka utřuje tam ještě zbytek vosku tak to sjede jak nic Jojo ja mam v planu navoskovat o vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 dobré dopoledne.... všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 a kde je pěkně? tady je pod mrakem,zima jinak Bré den Všem -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 tak dneska mame krasne, auti vcera vecer bylo umyto, vysuseno, ted se na sluničku s tou perletí leskne proste kraasa ale pry vecer ma prset, coz se mi moc nelibi, ale co zase se umeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ja mam hlad a jidlo nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Pekne odpoledne... To jsou ridici... http://www.novinky.cz/krimi/ridic-utekl-po...1126_oq5mg.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 nj co nadelas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Zase nikdo nikde....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Dobré pracovně-sobotní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Dobre ranko vsem. U nas slunko sviti,ale vypada to tam mrazive.Na teplomeru ukazujou 2 stupne.Za chvili jdu ven,tak uvidime jak tam bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Vstávat a cvičit včera sem jela kamsi nahoru do Trunova, vzala sem si navi Pocket Kim a jelikož sem si neaktualizovala verzi, tak pri ceste zpet chudina byla zmatena kdyz zamerovala aktualni polohu dalnice z hradce do Praglu a to mi jeste ve meste rikala, ze mam za 200 metru odbocit vpravo, jenze tam se odbocit proste nedalo, bo tam staly stare baraky - no nevim nevim, jestli zrovan pocket kim jedobra navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Dobré předobědí -_- Dneska tu máme krásně, jdu přehodit jednu oktu na letni , svoji ještě ne, ááách jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 hoj hoj hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 sakra to počasí sem nějak zakřiknul :-/// Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 joo neni nahodou někdo z Břeclavy ? si tam asi pojedu popovídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Dobre den a slunecni den vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 dobry vecer...tak jsem zase tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Brej vecir mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Brej vecir mladeznici ! ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Obrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Čusík všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Vstávat a cvičit včera sem jela kamsi nahoru do Trunova, vzala sem si navi Pocket Kim a jelikož sem si neaktualizovala verzi, tak pri ceste zpet chudina byla zmatena kdyz zamerovala aktualni polohu dalnice z hradce do Praglu a to mi jeste ve meste rikala, ze mam za 200 metru odbocit vpravo, jenze tam se odbocit proste nedalo, bo tam staly stare baraky - no nevim nevim, jestli zrovan pocket kim jedobra navi : tak ty ses hustá nemyslíš, že tě tady vcelku všichni ignorujou heh to je prča, nahraj si tam raděj tomtoma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky