Sejis Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 To ja nevim,to ja to nesleduju. Kdyz to je zase petikilo v píče tak sed doma na prdeli a ušetři pětikilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 No,najednou nejak nepises sem šel taky dělat ty trubko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 krásné ránko přeji všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dobré ráno ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Koukam,ze jsem byl vcera zase tercem utoku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Koukam,ze jsem byl vcera zase tercem utoku.... Tak trochu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Koukam,ze jsem byl vcera zase tercem utoku.... ideální terč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Koukam,ze jsem byl vcera zase tercem utoku.... ideální terč me zacinate pekne srat pane Semotan,ale s vami nema cenu jakkoli rozvadet verbalni ci primy boj,protze vysledek je nam vsem bohuzel predem znam,takze v tomhle pripade se musim ridit heNslem :Mlceti zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Koukam,ze jsem byl vcera zase tercem utoku.... ideální terč me zacinate pekne srat pane Semotan,ale s vami nema cenu jakkoli rozvadet verbalni ci primy boj,protze vysledek je nam vsem bohuzel predem znam,takze v tomhle pripade se musim ridit heNslem :Mlceti zlato to myslíš vážně ???!!! neějak mi chybí smajlíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) Dobre rano vsem.... Ostravak sedi v autobuse na dvou sedackach. Prijde Prazak a rika: "Posun se az k voknu!" Ostravak nereaguje. Prazak to zopakuje a zas nic, tak se nastve a rika: "Posun se az k voknu, ty vole!" Ostravak se otoci a rika:"Tak kvokni, ty pičo!" :D Editováno: 14. Červen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dobre rano vsem.... Ostravak sedi v autobuse na dvou sedackach. Prijde Prazak a rika: "Posun se az k voknu!" Ostravak nereaguje. Prazak to zopakuje a zas nic, tak se nastve a rika: "Posun se az k voknu, ty vole!" Ostravak se otoci a rika:"Tak kvokni, ty pičo!" :D :D no znám jednu z praxe kdy ostravák zareagoval na staršího pána slovy: Tady nejsi pičo na zájezdě, aby jsis sednul kde chceš" lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dobre rano vsem.... Ostravak sedi v autobuse na dvou sedackach. Prijde Prazak a rika: "Posun se az k voknu!" Ostravak nereaguje. Prazak to zopakuje a zas nic, tak se nastve a rika: "Posun se az k voknu, ty vole!" Ostravak se otoci a rika:"Tak kvokni, ty pičo!" :D :D no znám jednu z praxe kdy ostravák zareagoval na staršího pána slovy: Tady nejsi pičo na zájezdě, aby jsis sednul kde chceš" lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dobre rano vsem.... Ostravak sedi v autobuse na dvou sedackach. Prijde Prazak a rika: "Posun se az k voknu!" Ostravak nereaguje. Prazak to zopakuje a zas nic, tak se nastve a rika: "Posun se az k voknu, ty vole!" Ostravak se otoci a rika:"Tak kvokni, ty pičo!" Uz to jede po fabrice expresni postou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Dobré páteční ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 dobré i od já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hi:-) Dnes je to forum nějaké mrtvé, nejspíš všichni už leží u vody:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hi:-) Dnes je to forum nějaké mrtvé, nejspíš všichni už leží u vody:-) No to mozna u Vas v Bechyni....tady tece voda z nas, jak dreme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 NECHCE NĚKDO DVA VOŇÁSKY NA CESTOVNÍ VOZY DO BRNA? TEDY KDO JE Z PRAHY A DOJEDE SI. NAPIŠTE MI SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Hi:-) Dnes je to forum nějaké mrtvé, nejspíš všichni už leží u vody:-) No to mozna u Vas v Bechyni....tady tece voda z nas, jak dreme... Dlouho jsem se takhle nezasmál Jsem jen za středu vypil přes 10 litrů vody (!) a všechno šlo ven potem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 halooooo přišel jsem na jeedno.... ale zase tu nikdo není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 halooooo přišel jsem na jeedno.... ale zase tu nikdo není Dneska je sanitární den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 To ja nevim,to ja to nesleduju. Kdyz to je zase petikilo v píče tak sed doma na prdeli a ušetři pětikilo Taky ze jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 A dneska byl asi posanitární,tak si dám jedno sám na žížeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Dobry den vsem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky