Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

koupil jsem origo stříbrnou facelift, láka mě ta výplň milotec bez znaku,ale je to darda ta cena :(

Já jsem si složil taky origo facelift a probrali jsme to s Marou2000 a asi je taky na nějakou dobu necháme na vozech... ;)

to jsem koukal že prodal tu ms design nebo jakou to měl...

KOCHT !!!!!!!!!!!!! všichni k zemííííííííííííííííííí

Prosim????? lol

to jsem koukal že prodal tu ms design nebo jakou to měl...

Jj, bylo to takový moc "děravý" :)

já zas nevím jak udělám zadek :)

Zase jako RS ni ???

Zase jako RS ni ???

vypadá to tak, jen asi největší problém sehna koncovku,takže bud novou nebo celej tlumiš z vrakarny což?

vypadá to tak, jen asi největší problém sehna koncovku,takže bud novou nebo celej tlumiš z vrakarny což?

Ja, to by šlo... :palec2:

ještě koketuju nad prodloužení střechy od toho axnona,ale už jsem to dlouho neviděl live

Koukám, že k půlnoci to tu začíná zase žít :D:vamp

ještě koketuju nad prodloužení střechy od toho axnona,ale už jsem to dlouho neviděl live

S tím já už koketuju, co s tem Axon vylezl, ale vždycky si řikám, že čím míň, tím líp... ;)

Dobry no,zase jen udiv ,,ty vole Kocht,rychle pryc,, a uz se se mnou zase nikdo nebavi,tak dobrou noc :disgust:

to já za chvilku zalehnu, jinak mě ráno zas budou budit telefony :)

to já za chvilku zalehnu, jinak mě ráno zas budou budit telefony :)

a nebo tě budou budit telefonem :blbec:lol

S tím já už koketuju, co s tem Axon vylezl, ale vždycky si řikám, že čím míň, tím líp... ;)

no pravda,ale zase mě se to designově libi, nanásilný i když výrazný orvek, těžko řect jak to dopadne -_- -_- -_-

Dobry no,zase jen udiv ,,ty vole Kocht,rychle pryc,, a uz se se mnou zase nikdo nebavi,tak dobrou noc :disgust:

Máš blbou pověst no, jak se to jednou k člověku přilepí, tak je to průs*, ale z toho si noc nedělej, bude i hůř :p:)

kochtíku neplač, na billboardu radia impulz píšou, Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi :D tak třeba aj tebe lol

no pravda,ale zase mě se to designově libi, nanásilný i když výrazný orvek, těžko řect jak to dopadne -_- -_- -_-

Jasně, se uvidí... ;)

Vsak ja se jeste pripomenu ty radoby kamarade fuck

kochtíku neplač, na billboardu radia impulz píšou, Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi :D tak třeba aj tebe lol

Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi *

*mimo Kochta :smich:

Vsak ja se jeste pripomenu ty radoby kamarade fuck

v pořádku ;) ozvi se :D

lol hele zdar :kol-35:

Upraveno od kocht

Hele Kochtíku, koukám na tvůj inzerát, náhodou takovej ten šroub, co drží rezervu by jsi tam neměl??

Upraveno od rolbar

Ten bohuzel nemam. Nebo aspon o nem nevim

Hele Kochtíku, koukám na tvůj inzerát, náhodou takovej ten šroub, co drží rezervu by jsi tam neměl??

on z auta prodá kdo si co řekne ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.