Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Vaso hele s pravdou ven :D. To byl jeho napad to stresni okno :). Normalne to pujde misto toho pseudo ESP

jasně malý střešní okýnko je ode mě :D

Vloženo

Kurnik dneska kolem poledne si to jedu od Olomouce na Prostějov a těsně před Prostějovem se srazila v našem směru dodávka s kamionem, kterej zalehl na bok a hned jsem se prodíral hodinu a půl přes Prostějov, hrůůůůza... :feve:

Vloženo
Kurnik dneska kolem poledne si to jedu od Olomouce na Prostějov a těsně před Prostějovem se srazila v našem směru dodávka s kamionem, kterej zalehl na bok a hned jsem se prodíral hodinu a půl přes Prostějov, hrůůůůza... :feve:

nezavolá, nenapíše to je teda KAMARÁD

Vloženo
To ja pisu zase az moc lol

ale

není to zas tak zlý, a taky jsme na tebe 2 a někdy 3 :D akorát ten třetí ti posílal jen smajly a to čemus nerozuměl :D

Vloženo
nezavolá, nenapíše to je teda KAMARÁD

Kamarád taky rád, byl jsem rád, že jsem byl ve dvě doma, na přátělskou návštěvu to dneska moc nebylo.. :help:

Jinak nám teď v Brně výborně zapršelo... ;)

Vloženo

Tak jsme se bavil teď s kamarádem z Pardubek a někdo mu přes noc udělal verzi bez označení motorizace a továrních značek a ještě to má porejpaný :aggressive:

Vloženo
Tak jsme se bavil teď s kamarádem z Pardubek a někdo mu přes noc udělal verzi bez označení motorizace a továrních značek a ještě to má porejpaný :aggressive:

lidi jsou kokoti

Vloženo

Nějakej pubescent potřeboval nějakou trofej... :aggressive:

Vloženo

Nějakej pubescent potřeboval nějakou trofej... :aggressive:

šmejdi, tak ještě teď zjistil, že nemá červený čepičky, zlámat ruce a nohy, takzvané lámání kolem fuck

Vloženo
Budiš ti odpuštěno :D

tady taky chrstlo a ted poprchává

Děkuji, tady už jen taky drobně, ale stroje se omejt stihly... lol

to jsou krasavci :palec: .aplec:

kua ja se z těch lakovaných lišt po...u, je to cooooooooool

Vloženo
to jsou krasavci :palec:

Kuji...

Jj, mě se ty lišty v laku líbí čím dál víc a když potkám stříbrnou koktu s černejma lištama, tak z toho bleju... lollollol

Vloženo
to jsou krasavci :palec:

Kuji...

Jj, mě se ty lišty v laku líbí čím dál víc a když potkám stříbrnou koktu s černejma lištama, tak z toho bleju... lollollol

ty ve lol kua tak jo nechám to stříknout při jednom,snad to nesleze :feve:

Vloženo

a ještě bočni blikač, dle estetického hlediska dam asi bilej, černý by to asi moc narušoval,ale zase u těch bilich mě sere ta špína že jde vidět :) babo raď :)

Vloženo
a ještě bočni blikač, dle estetického hlediska dam asi bilej, černý by to asi moc narušoval,ale zase u těch bilich mě sere ta špína že jde vidět :) babo raď :)

No čéče já mám ty bílý šest let a furt si říkám, že půjdu do kouřovejch... ;)lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...