BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ahoojky ,nezapomeŇ na to zas, ju? já nezapoměl, jen jsem to nestihl... hochu tak to už asi musíš do pečovateláku když to nestihneš lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 panove, damo, loucim se, jdu nabirat sily... tak se měj .. ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj slečno Teda ty si o tu ránu berlí asi opravdu koleduješ chudák looorinka právě.. ty seš hodneeeej sleduješ rolbare? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a tentokrát to stihneš? Tentokrát mám volno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 panove, damo, loucim se, jdu nabirat sily... Dobrou, jde spát do kufru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a tentokrát to stihneš? Tentokrát mám volno... no výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 hochu tak to už asi musíš do pečovateláku když to nestihneš lol Neboj, mám nafasováno po ko*ot Pampersek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no nic... já už jdu taky aby mi o těch berlích neutekl daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj slečno Teda ty si o tu ránu berlí asi opravdu koleduješ chudák looorinka právě.. ty seš hodneeeej sleduješ rolbare? :D to je spiknutí proti mé osobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no nic... já už jdu taky aby mi o těch berlích neutekl daleko Tak dobrou PS: jednu berličku mu vezmi a máš vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a tentokrát to stihneš? Tentokrát mám volno... no výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no nic... já už jdu taky aby mi o těch berlích neutekl daleko Tak dobrou PS: jednu berličku mu vezmi a máš vystaráno dobré to je.. jednu jsem mu podkopla ne ... fakt už jdu tak se tu mějte hezky a všem přeji krásné sny. papa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no nic... já už jdu taky aby mi o těch berlích neutekl daleko spíš aby nevytuhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no nic... já už jdu taky aby mi o těch berlích neutekl daleko spíš aby nevytuhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no nic... já už jdu taky aby mi o těch berlích neutekl daleko spíš aby nevytuhnul jestli bude zítra zase o berlích, tak je jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 zdarec všem.... v hospodě..... jedno rychlé.... k večeři byl výbornej gulášek od mojí paní... ale na pivo jsem zapomněl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Cus gáááááááááááárny -_- hele nevíš jak na umístění ostříku na narazník? myslím přesné místo?at to nevrtnu jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 zdarec všem.... v hospodě..... jedno rychlé.... k večeři byl výbornej gulášek od mojí paní... ale na pivo jsem zapomněl.. tu se někdo má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 zdarec všem.... v hospodě..... jedno rychlé.... k večeři byl výbornej gulášek od mojí paní... ale na pivo jsem zapomněl.. Dobrej pane, jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a už se na nas vy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a už se na nas vy.... Vytento... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 A ani to pivo nedopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 A ani to pivo nedopil Nevděčník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak já frčim, brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdarec lidi!Nikdo tu?Je tu ozvena nebo co.... co co co co.... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky