Tomáš Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdarec lidi!Nikdo tu?Je tu ozvena nebo co.... co co co co.... lol Zdarec lidi!Nikdo tu?Je tu ozvena nebo co.... co co co co.... To byla ozvěna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdarec lidi!Nikdo tu?Je tu ozvena nebo co.... co co co co.... lol Čao Marty, já jsem teď přijel dom na oběd po celodopoledním ježdění po Brně... Ale docela homous, v Bohunicích u špitálu jsem musel projet 2x zákaz, na Trnité u Vaňkovky zácpa jak šlak, v Ivanovicích na kruháču do mě málem mrdl dědek v rezavým Tipu, no děs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdarec lidi!Nikdo tu?Je tu ozvena nebo co.... co co co co.... lol Čao Marty, já jsem teď přijel dom na oběd po celodopoledním ježdění po Brně... Ale docela homous, v Bohunicích u špitálu jsem musel projet 2x zákaz, na Trnité u Vaňkovky zácpa jak šlak, v Ivanovicích na kruháču do mě málem mrdl dědek v rezavým Tipu, no děs... Jojo,to znám,ale z Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jojo,to znám,ale z Prahy Jj, tam je to často podobný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdar lidi, chčije a chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ahoj hosi...tak uz mam skoro zbaleno a za chvilku odchazim z jiz minule prace a v pondeli nastupuji na novem pracovisti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdar lidi, chčije a chčije No tady v Brně občas nějaká přeháňka, jinak je zatažený, slunko nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 je pěkně hnusně, zrovna když grilujem čuňase a máme naražíno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 je pěkně hnusně, zrovna když grilujem čuňase a máme naražíno Tak ho vem sem do hospody a bude to v suchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 je pěkně hnusně, zrovna když grilujem čuňase a máme naražíno Njn, já už dneska nikam nejedu, tak pomalu dopiju ten zbytek ze včerejška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdarec lidi!Nikdo tu?Je tu ozvena nebo co.... co co co co.... lol Čao Marty, já jsem teď přijel dom na oběd po celodopoledním ježdění po Brně... Ale docela homous, v Bohunicích u špitálu jsem musel projet 2x zákaz, na Trnité u Vaňkovky zácpa jak šlak, v Ivanovicích na kruháču do mě málem mrdl dědek v rezavým Tipu, no děs... Jojo,to znám,ale z Prahy Cau Lubo..Tak to si to mel perny...Jak pise jirka3..Je to stejny jak tady..A ja ted akorat dorazil do kanclu..Jezdil sem taky... No hnus a navic chciva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Cau Lubo..Tak to si to mel perny...Jak pise jirka3..Je to stejny jak tady..A ja ted akorat dorazil do kanclu..Jezdil sem taky... No hnus a navic chciva.. Jj, tady taky leje, hned bych si sjel na Makarskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ty woe,to mi povidej..tak to vem oklikou pres Prahu a naloz me.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ty woe,to mi povidej..tak to vem oklikou pres Prahu a naloz me.. šel bych do toho hned, ale ráno jdu do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ty woe,to mi povidej..tak to vem oklikou pres Prahu a naloz me.. šel bych do toho hned, ale ráno jdu do práce... No ty jo,to mi povidej...Ja nejdriv musim z prace odejit,abych mohl zase prijit..Ale nastesti rano razime nekam do rakous.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No ty jo,to mi povidej...Ja nejdriv musim z prace odejit,abych mohl zase prijit..Ale nastesti rano razime nekam do rakous.. Mě by možná stačily na uklidnění tři dny ve slovenském ráji. Byla jsem tam před dvěma týdny a furt scalo, taxem od oběda seděl v hospodě, žral a chlemtal Šariš o 106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No ty jo,to mi povidej...Ja nejdriv musim z prace odejit,abych mohl zase prijit..Ale nastesti rano razime nekam do rakous.. Mě by možná stačily na uklidnění tři dny ve slovenském ráji. Byla jsem tam před dvěma týdny a furt scalo, taxem od oběda seděl v hospodě, žral a chlemtal Šariš o 106 To je taky moznost.. Ale to by chtelo vyrazit leda bez bab... Kdy neco vymyslime tam u vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To je taky moznost.. Ale to by chtelo vyrazit leda bez bab... Kdy neco vymyslime tam u vas? Doktore, řeklo se bez bab... No klidně u nás něco vymňouknem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) To je taky moznost.. Ale to by chtelo vyrazit leda bez bab... Kdy neco vymyslime tam u vas? Doktore, řeklo se bez bab... No klidně u nás něco vymňouknem... Dobra tedy,Bohumile.. lol No to bychom mohli..Nejak se na necem dohodnooot.... Cjece,mi to nejak nedalo a zase cumim na webu na auta.. Editováno: 27. Září 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Cjece,mi to nejak nedalo a zase cumim na webu na auta.. Tak to já čumím furt... Ale teď koukám na německý počongy, rozhlížím se po novejch kolech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Cjece,mi to nejak nedalo a zase cumim na webu na auta.. Tak to já čumím furt... Ale teď koukám na německý počongy, rozhlížím se po novejch kolech... Ted sem nasel pekny Subáro.. Sice jen WRX,jak se u nas rika detska verze,ale i tak.. Jako na Golfa koukas po kolech?jak velky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zdar vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak jsem si odběhnul namlátit do stěny pár trámů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Nazdarek panove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jako na Golfa koukas po kolech?jak velky? No jak na Golfa, tak možná i na oktu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky