rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak ještě krémovou květakovou polívku a jdu si sem sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jako na Golfa koukas po kolech?jak velky? No jak na Golfa, tak možná i na oktu... Jo taaaak.. a jaka velikost..Kolik inčou..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jo taaaak.. a jaka velikost..Kolik inčou..? Na obé patrně 8x17" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jo taaaak.. a jaka velikost..Kolik inčou..? Na obé patrně 8x17" 18 né, ať to rovná kosti brý podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 18 né, ať to rovná kosti brý podvečer Ahoj Vaši, no já bych to na oktě zkousl, ale mladá a kamarádky při ježdění po Brně v Golfíku, nevim nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jo taaaak.. a jaka velikost..Kolik inčou..? Na obé patrně 8x17" Aaaa,tak to jo..A nebude to maly? Vasa ma recht.. Ale mlada by to zkousla taky,ale nevim,jak by jsi zkousl pak ty ty odreny a obouchany kola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj kdyby bylo po mým tak čtverka leží na zemi a né v pozici příprava na výměnu výfuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jo taaaak.. a jaka velikost..Kolik inčou..? Na obé patrně 8x17" 18 né, ať to rovná kosti brý podvečer Brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Mas recht Vaso..A listy do laku a je to.. pekne jenom zakulatit,zamracit,dat masku bez znaku a je to.. Hosito je vomrd,jsem v praci a cekam,az mi zavolaji,ze muzu vyzvednout firemni iveco v servisu..Pak to mam jeste tak na hodku..Me asi praskne,uz chci domu!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Aaaa,tak to jo..A nebude to maly? Vasa ma recht.. Ale mlada by to zkousla taky,ale nevim,jak by jsi zkousl pak ty ty odreny a obouchany kola.. No čéče Paša má taky sedmnáctky a nevypadá tomalý ani trochu, čemuž se sám divím. Ale ono je to taky tím, že jsou bezlímcový a auto je nižší, což ty kola taky opticky zvětšuje... Jinak jsem dneska potka eReSu ve "válečnejch" barvách, tu z edice 100 years of Motorsport, tedy jednu ze sta... A taky mě šestnáctiletej borec na Syfonu málem vletěl pod kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Aaaa,tak to jo..A nebude to maly? Vasa ma recht.. Ale mlada by to zkousla taky,ale nevim,jak by jsi zkousl pak ty ty odreny a obouchany kola.. No čéče Paša má taky sedmnáctky a nevypadá tomalý ani trochu, čemuž se sám divím. Ale ono je to taky tím, že jsou bezlímcový a auto je nižší, což ty kola taky opticky zvětšuje... Jinak jsem dneska potka eReSu ve "válečnejch" barvách, tu z edice 100 years of Motorsport, tedy jednu ze sta... A taky mě šestnáctiletej borec na Syfonu málem vletěl pod kola to já mám sice taky bezlímcový , nedělený ale vzhledem k tomu jak je to vysoko tak to furt vypadá divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj kdyby bylo po mým tak čtverka leží na zemi a né v pozici příprava na výměnu výfuku Jj, kdyby bylo po mým, tak ta čtverka vypadá následovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Mas recht Vaso..A listy do laku a je to.. pekne jenom zakulatit,zamracit,dat masku bez znaku a je to.. Lišty do laku možná časem, zamračenou kapotu na čtyřku mám na skladě o jedno patro níže a maska bez znaku dnes stojí pár stovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jejda, já myslel tuto čtverku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jejda, já myslel tuto čtverku No o té to všechno platí taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj kdyby bylo po mým tak čtverka leží na zemi a né v pozici příprava na výměnu výfuku Jj, kdyby bylo po mým, tak ta čtverka vypadá následovně... To je bomba!Presne to,o cem se tu bavime..Takze uz Te jen ukecat na ty kola a je to..Koukam,ze na ty fotce jsou to kola z M3..To nema roztec 5x100,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj kdyby bylo po mým tak čtverka leží na zemi a né v pozici příprava na výměnu výfuku Jj, kdyby bylo po mým, tak ta čtverka vypadá následovně... ale toto je taky mooc luxusní myslím si zase půjčím R32 na spravení nálady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jejda, já myslel tuto čtverku tak ta vypadá fakt krásně : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj kdyby bylo po mým tak čtverka leží na zemi a né v pozici příprava na výměnu výfuku Jj, kdyby bylo po mým, tak ta čtverka vypadá následovně... To je bomba!Presne to,o cem se tu bavime..Takze uz Te jen ukecat na ty kola a je to..Koukam,ze na ty fotce jsou to kola z M3..To nema roztec 5x100,ne? myslím 5x120 ale repliky seženeš s různou roztečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) jejda, já myslel tuto čtverku No o té to všechno platí taky... Tak ta je taky pekna..Ja uz si vyhlidl budouci auto..Taky ctverku.. Editováno: 27. Září 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 myslím 5x120ale repliky seženeš s různou roztečí Jasně, jsou to repliky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj kdyby bylo po mým tak čtverka leží na zemi a né v pozici příprava na výměnu výfuku Jj, kdyby bylo po mým, tak ta čtverka vypadá následovně... To je bomba!Presne to,o cem se tu bavime..Takze uz Te jen ukecat na ty kola a je to..Koukam,ze na ty fotce jsou to kola z M3..To nema roztec 5x100,ne? myslím 5x120 ale repliky seženeš s různou roztečí Taky fakt,ale tyhle kola sem,aspon u nas, v replikach jeste nevidel... Jo a dal bych na golfa naraznik R32,Vasa mi to pripomnel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak ta je taky pekna..Ja uz si vyhlidl budouci auto..Taky ctverku.. Kola MTM, ty jsou ouplně boží... Marty, teď jsem si v Nedvědici na nádraží slepil prsty sekunďákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jejda, já myslel tuto čtverku No o té to všechno platí taky... Tak ta je taky pekna..Ja uz si vyhlidl budouci auto..Taky ctverku.. nevím jesti by tě ta RS4 nesežrala za živa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak ta je taky pekna..Ja uz si vyhlidl budouci auto..Taky ctverku.. Kola MTM, ty jsou ouplně boží... Marty, teď jsem si v Nedvědici na nádraží slepil prsty sekunďákem... Ono je to cely bozi..Hlavne,ze je to MTM...420 kobylek je peknejch..I kdyz me by stacila i "obyc"... Coze? a proc to delas?A na nadrazi..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky