rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) Taky jste dneska zpozorovali, že byl nějaký crachday? Dnešní trasa Pec - Trutnov 3 bouračky, Pha - Pec 4 bouračkya těch sekanců, co lidi dělali Jo, dneska to nemělo chybu, pr jistotu jsem jednomu borcovi dal přes držku a ulomil zrcátko... Tak to je výchovný já dneska váhal, jestli mám protroubit Tatru, která stála napříč silnicí a nakládali něco z drtičky, nakonec jsem počkal cca 5 min a pak ten šofér úplně bez rozmyšlení dal zpátečku a tu drtičku sejmul, alespoň byl dneska v údolí klid si nedokážu představit, kdybych začal troubit, to by jí snad shodil do toho potoka Editováno: 27. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak to je výchovný já dneska váhal, jestli mám protroubyt Tatru, která stál anapříč silnicí a nakládali něco z drtičky, nakonec jsem počkal cca 5 min a pak ten šofér úplně bez rozmyšlení dal zpátečku a tu drtičku sejmul, alespoň byl dneska v údolí klid si nedokážu představit, kdybych začal troubit, to by jí snad shodil do toho potoka To bylo výchovný až až... Pěkná kočka z Deutschlandu, copak to asi je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak to je výchovný já dneska váhal, jestli mám protroubit Tatru, která stála napříč silnicí a nakládali něco z drtičky, nakonec jsem počkal cca 5 min a pak ten šofér úplně bez rozmyšlení dal zpátečku a tu drtičku sejmul, alespoň byl dneska v údolí klid si nedokážu představit, kdybych začal troubit, to by jí snad shodil do toho potoka To bylo výchovný až až... Pěkná kočka z Deutschlandu, copak to asi je ? že by Combík bez zadního stěrače? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 že by Combík bez zadního stěrače? Jj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) že by Combík bez zadního stěrače? Jj... Ha, už je mi to jasný, tys mu ho utrhnul, vandale!! Editováno: 27. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ha, už je mi to jasný, tys mu ho utrhnul, vandale!! Tentokrát jsem v tom nevinně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ha, už je mi to jasný, tys mu ho utrhnul, vandale!! Tentokrát jsem v tom nevinně... Vypadá docela dobře , koukám, že to byl kdysi asi předfacelift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Vypadá docela dobře , koukám, že to byl kdysi asi předfacelift Jj, je to původně předfaceliftovej Laurin & Klement... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Vypadá docela dobře , koukám, že to byl kdysi asi předfacelift Jj, je to původně předfaceliftovej Laurin & Klement... To už je tak překopaný, že to není moc pozbat, ale jeden detail zůstal. O ty kola bych se bál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To už je tak překopaný, že to není moc pozbat, ale jeden detail zůstal. O ty kola bych se bál No má to původní lištu nad RZ a podobně. Kola Budnik rozhopdně nejsou na ježdění po zemích českomoravských... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 svorkovnice face světla 1ks 70,- Kua já to kupoval ve škodofce za 190,- Kš kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ja za konektory na xeny nechal dneska 900,- bez pinu, za takovej kram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ja za konektory na xeny nechal dneska 900,- bez pinu, za takovej kram Čao Bady, ale to jsou dvanáctipinový, ni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ja za konektory na xeny nechal dneska 900,- bez pinu, za takovej kram Čao Bady, ale to jsou dvanáctipinový, ni ? no jasan, za ten kousek plastu, ale co aspon na něco je paragon ze škoda salonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 no jasan, za ten kousek plastu, ale co aspon na něco je paragon ze škoda salonu Jj, taky ho mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 no jasan, za ten kousek plastu, ale co aspon na něco je paragon ze škoda salonu Jj, taky ho mám... ale ty lišty opět jsem se nebyl schopny domluvit asi mongol nebo co už jsem volal znamemu na lakovnu do škocny v OV jestli mě to lákne, tak to bude teda až dodatečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) svorkovnice face světla 1ks 70,- Kua já to kupoval ve škodofce za 190,- Kš kus... Sorry, musel jsem překopávat ceníky, to víš, jsem hnusně levnej a svorky na xeny jsem měl měl za 200,- kus Editováno: 27. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Spidi: kluci v sekci akce srazy řeší srazík v Olmiku, dorazíš ? ještě neni datum a ja taky nevim co bude, ale mohlo by to nějak dopadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Spidi: kluci v sekci akce srazy řeší srazík v Olmiku, dorazíš ? ještě neni datum a ja taky nevim co bude, ale mohlo by to nějak dopadnout No já tam právě do toho čučel, pokud to bude 21.10. nebo 28.10., tak byl přismažil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ale ty lišty opět jsem se nebyl schopny domluvit asi mongol nebo co už jsem volal znamemu na lakovnu do škocny v OV jestli mě to lákne, tak to bude teda až dodatečně No ty woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Spidi: kluci v sekci akce srazy řeší srazík v Olmiku, dorazíš ? ještě neni datum a ja taky nevim co bude, ale mohlo by to nějak dopadnout No já tam právě do toho čučel, pokud to bude 21.10. nebo 28.10., tak byl přismažil... jj no pro mě čim později tim lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj no pro mě čim později tim lepe Já bych klidně taky až teho 28.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj no pro mě čim později tim lepe Já bych klidně taky až teho 28.10. snad to nějak dopadne a slezem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 snad to nějak dopadne a slezem se Baže... Tak právě se mě vykřižovaly vlaky v Nedvědici a pomalu půjdem chrápat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 snad to nějak dopadne a slezem se Baže... Tak právě se mě vykřižovaly vlaky v Nedvědici a pomalu půjdem chrápat... Chodíš spát podle vlakového řádu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky