BadyS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 snad to nějak dopadne a slezem se Baže... Tak právě se mě vykřižovaly vlaky v Nedvědici a pomalu půjdem chrápat... lol taky to tak vidím, brou s kobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Chodíš spát podle vlakového řádu? říká se "...podle grafikonu..." !!! Tak sleduj, na první fotce skutečná stanice Nedvědice, na druhé moje v podkroví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Chodíš spát podle vlakového řádu? říká se "...podle grafikonu..." !!! Tak sleduj, na první fotce skutečná stanice Nedvědice, na druhé moje v podkroví... Ty fole tak to smekám, to já raději už spolupostavil dva baráky Jak dlouho jsi to dělal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ty fole tak to smekám, to já raději už spolupostavil dva baráky Jak dlouho jsi to dělal??? Tak to já jeden postavil a druhej je výhledu další pětiletky... Tohle už mastím dva a půl roku, je to panel 5 x 3 metry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) Ty fole tak to smekám, to já raději už spolupostavil dva baráky Jak dlouho jsi to dělal??? Tak to já jeden postavil a druhej je výhledu další pětiletky... Tohle už mastím dva a půl roku, je to panel 5 x 3 metry... To já si s vláčkama hrál většinou na vlakové neštěstí, pak jsem si na to hrál i s modelama aut a tam to naštěstí zůstalo, na silnici svoje dětství netahám, tam si léčim jiný mindráky Ale je to krásný, si takhle hrát na vláčky Editováno: 27. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To já si s vláčkama hrál většinou na vlakové neštěstí, pak jsem si na to hrál i s modelama aut a tam to naštěstí zůstalo, na silnici svoje dětství netahám, tam si léčim jiný mindráky Tak to já takový choutky nemám a ani jsem neměl... Čéče jsem povolán do ložnice, takže pokračování zítra. Měj se a dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To já si s vláčkama hrál většinou na vlakové neštěstí, pak jsem si na to hrál i s modelama aut a tam to naštěstí zůstalo, na silnici svoje dětství netahám, tam si léčim jiný mindráky Tak to já takový choutky nemám a ani jsem neměl... Čéče jsem povolán do ložnice, takže pokračování zítra. Měj se a dobrou... dobrou noc a splň rozkaz, když jsi povolán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 5 členové dnes slaví narozeniny IvanaII takže vše nej nej nej a at Míša s Kubou nezlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Taky se přidávám,vše nej nej nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 jojo na ivanku dneska ááááá -_- -_- -_- -_- a ještě jednou na tu naši kočku -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Chodíš spát podle vlakového řádu? říká se "...podle grafikonu..." !!! Tak sleduj, na první fotce skutečná stanice Nedvědice, na druhé moje v podkroví... No tohle je paráda. My s bráchou máme taky něco rozestavěnýho, ale kdy se na tom bude nějak dál dělat, to nevim nevim. Doufám, že to ale bude taky vypadat tak pěkně Zatím máme jen položeny koleje na korkovym náspu a rám ze dřeva. Ještě zapojit elektriku aby to jezdilo a pak si jen hrát s krajinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Zdar lidi Též se připojuji ke gratulacím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 a taky krom ivanky je třeba zapít Vášu našeho chuligána -_- -_- -_- když má ten svátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 brý večer děkujeme za přání (my oba Vašci ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 brý večerděkujeme za přání (my oba Vašci ) brej, tak ještě jednou vše nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj kamarádi, jsem konečně zde. Ivance a Vašíkům přeji vše nej a hlavně hodně zdravíčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj kamarádi, jsem konečně zde. Ivance a Vašíkům přeji vše nej a hlavně hodně zdravíčka... Ahojda, tak Vašasi už užívá celý den a je to i tady na foru poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj kamarádi, jsem konečně zde. Ivance a Vašíkům přeji vše nej a hlavně hodně zdravíčka... to je samý "nej" to kdyby mi někdo popřál ať mi bafne moje Standheizung který jsem 2 hodiny doloval z auta celý rozebral vyčistil nacpal z5 do auta a ono zas nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 (editace) Ahoj kamarádi, jsem konečně zde. Ivance a Vašíkům přeji vše nej a hlavně hodně zdravíčka... Ahojda, tak Vašasi už užívá celý den a je to i tady na foru poznat no když jsem viděl tu větu "V příštím životě bych se chtěl jmenovt Martin RS" tak jsem si nemohl pomoct no. ale jinak nic osobního MRS :-)))))))))))))))) Editováno: 28. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 to je samý "nej" to kdyby mi někdo popřál ať mi bafne moje Standheizung který jsem 2 hodiny doloval z auta celý rozebral vyčistil nacpal z5 do auta a ono zas nic Ahoj Vaši, a copak tam máš za geret ? Není tam náhodou Wabco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Webasto to není ve VAGu se podepisuje jen jako Standheizung, ale je hodně podobný Webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Webasto to není ve VAGu se podepisuje jen jako Standheizung, ale je hodně podobný Webu Hmm, Wabco nic, Webasto nic, Eberspeacher asi taky nic, no to je pak těžký, nemáme materiál pro srovnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Webasto to není ve VAGu se podepisuje jen jako Standheizung, ale je hodně podobný Webu Hmm, Wabco nic, Webasto nic, Eberspeacher asi taky nic, no to je pak těžký, nemáme materiál pro srovnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No o moc chytřejší z těch obrázků teda nejsu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky