Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No o moc chytřejší z těch obrázků teda nejsu... nafta jde svíčká žhaví oběhovy čerpadlo jde turbínka na vzduch jde ale kuwa jedna nehoří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No o moc chytřejší z těch obrázků teda nejsu... nafta jde svíčká žhaví oběhovy čerpadlo jde turbínka na vzduch jde ale kuwa jedna nehoří No to už jsi psal včera, že to má, co to má mít a stejně prd. Taky mě nic nenapadá. Jde tam ta nafta ve správným tlaku ? Jestli to nemá někde nějakej pomocnej regulační ventil jakože "pro správnou funkci". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No o moc chytřejší z těch obrázků teda nejsu... nafta jde svíčká žhaví oběhovy čerpadlo jde turbínka na vzduch jde ale kuwa jedna nehoří No to už jsi psal včera, že to má, co to má mít a stejně prd. Taky mě nic nenapadá. Jde tam ta nafta ve správným tlaku ? Jestli to nemá někde nějakej pomocnej regulační ventil jakože "pro správnou funkci". ventil tam je asi to zas rozhodím a podívám se jak práší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 ventil tam jeasi to zas rozhodím a podívám se jak práší Třeba to k něčemu bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj kamarádi, jsem konečně zde. Ivance a Vašíkům přeji vše nej a hlavně hodně zdravíčka... Ahojda, tak Vašasi už užívá celý den a je to i tady na foru poznat no když jsem viděl tu větu "V příštím životě bych se chtěl jmenovt Martin RS" tak jsem si nemohl pomoct no. ale jinak nic osobního MRS :-)))))))))))))))) :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 hoší dneska sem nakopl to svoje oturbeny béno odpojeny od hadic atd, no neklidné zetor harda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti, zítra budu čučet na zapojení xenu, to bude príma den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 (editace) a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti, zítra budu čučet na zapojení xenu, to bude príma den Zdar Badys, a na co v tom zapojení budeš koukat? Xeny na MBčko ?? Editováno: 28. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti, zítra budu čučet na zapojení xenu, to bude príma den Zdar Badys, a na co v tom zapojení budeš koukat? Xeny na MBčko ?? no musím to zapojit něajk konektory abych mohl pak od karosáře odjet, ne MB ale okinou, na MBčku jsou ještě staré baňky asi po cestě z vysočiny zkončím u Váší esli to mám dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti, zítra budu čučet na zapojení xenu, to bude príma den Zdar Badys, a na co v tom zapojení budeš koukat? Xeny na MBčko ?? no musím to zapojit něajk konektory abych mohl pak od karosáře odjet, ne MB ale okinou, na MBčku jsou ještě staré baňky asi po cestě z vysočiny zkončím u Váší esli to mám dobře Jj, to je hned vidět ten dopad nízkých cen Xenů tady na foru já je do předfaceliftového předku nenacpu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti, zítra budu čučet na zapojení xenu, to bude príma den Zdar Badys, a na co v tom zapojení budeš koukat? Xeny na MBčko ?? no musím to zapojit něajk konektory abych mohl pak od karosáře odjet, ne MB ale okinou, na MBčku jsou ještě staré baňky asi po cestě z vysočiny zkončím u Váší esli to mám dobře Jj, to je hned vidět ten dopad nízkých cen Xenů tady na foru já je do předfaceliftového předku nenacpu origo xeny šli tak nechutně nahoru, ještě že si jedny suším rok v krabic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Dobre ranko vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti Mě přes olejovej filtr vychcal všechen olej z motoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti Mě přes olejovej filtr vychcal všechen olej z motoru... Zdar, tak jak tak koukám, tento problém bych neřešil, je to jen kosmetická vada příčina bude v předmětu, na který auto narazilo, v tvém případě stanice autobusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 brý večer to je pohlej i ten škopek a stěna kolem něj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 brý večerto je pohlej i ten škopek a stěna kolem něj ? Ahoj Vaši, jj, to všechno bylo K.O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 brý večerto je pohlej i ten škopek a stěna kolem něj ? Ahoj Vaši, jj, to všechno bylo K.O. tak to byla i střecha jak od móře co všechno jsi dal nový ? 1/4 a trošku potáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 tak to byla i střecha jak od móře co všechno jsi dal nový ? 1/4 a trošku potáhnout Novou jsem dal jen levou čtvrtku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 a už jezdíš a nebo js ještě ve výstavbě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 a už jezdíš a nebo js ještě ve výstavbě ? Ty Járo, dyk už to dávno brázdí silnice, nečteš a nevíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 mám Ačka v hospodě tak se nediv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 mám Ačka v hospodě tak se nediv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 a chčije olej přes olejové filtr, je to od zmáčknutého ventilátoru nějaké vyhlé, radosti, starosti Mě přes olejovej filtr vychcal všechen olej z motoru... cos delal nebo cim to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 cos delal nebo cim to ? čím to ? Nevhodným používáním vozidla... Ne, vážně, nepěknej žduchanec s Favoritem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 cos delal nebo cim to ? čím to ? Nevhodným používáním vozidla... Ne, vážně, nepěknej žduchanec s Favoritem... tys ho svezl na kapotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky