rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Zdar pánové, no koukám, že přes víkend to tu řádně chcípá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 jsem pracoval a nikam jsem se nedopracoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dobre popoledni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 já robím pořádek v garaži, ale furt ne a ne si udělat misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Cus mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Zdarec panove..Dneska je tak nadherne,ze se mi vecer nechce ani do ty zku*veny prahy.. Asi se pujdu nekam vylufotvat k vode,nebo tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Napodobne taky musim do praglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Napodobne taky musim do praglu Ani mi to nepripominej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Zdar pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) Cus ...Dneska to v Bolce docela pokurovalo ...a opravdu to neni sraz TDickaru ... ..prej vybouchla Faurecia-sklady v prumyslove zone, hasilo to 19hasicskych aut a vrtulnik....ale zatim se toho moc nevi...jinak dela spoustu veci pro skodovku, takze bude mit mozna Skoda nemale potize.... ...jinak Nova tam samo dorazila s letadlem jako prvni Editováno: 14. Říjen 2007, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Cus ...Dneska to v Bolce docela pokurovalo ..prej vybouchla Faurecia-sklady v prumyslove zone, hasilo to 19hasicskych aut a vrtulnik....ale zatim se toho moc nevi...jinak dela spoustu veci pro skodovku, takze bude mit mozna Skoda nemale potize.... ...jinak Nova tam samo dorazila s letadlem jako prvni Před chvílí jsem to slyšel v rádiu, no doufám, že to nebude jak kdysi, když shořela výrobna plastů v Brandýse n. L., kde dělali palubky na Feldu, tehdá i omezovali výrobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Koukám na čt2 na dokument o cikánech.. nechápu, že ještě furt neni povolenej odstřel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Cus ...Dneska to v Bolce docela pokurovalo ...a opravdu to neni sraz TDickaru .....prej vybouchla Faurecia-sklady v prumyslove zone, hasilo to 19hasicskych aut a vrtulnik....ale zatim se toho moc nevi...jinak dela spoustu veci pro skodovku, takze bude mit mozna Skoda nemale potize.... ...jinak Nova tam samo dorazila s letadlem jako prvni bejvalej kolega tam dělá hlavního technologa, ten bude mít asi radost. Někdy asi před rokem jsem se u něj byl kouknout jak je tam dělaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Cus ...Dneska to v Bolce docela pokurovalo ...a opravdu to neni sraz TDickaru .....prej vybouchla Faurecia-sklady v prumyslove zone, hasilo to 19hasicskych aut a vrtulnik....ale zatim se toho moc nevi...jinak dela spoustu veci pro skodovku, takze bude mit mozna Skoda nemale potize.... ...jinak Nova tam samo dorazila s letadlem jako prvni bejvalej kolega tam dělá hlavního technologa, ten bude mít asi radost. Někdy asi před rokem jsem se u něj byl kouknout jak je tam dělaj. RE: No mel by si mozna hledat jinou praci .. ...jednou sem tam byl na kontrole palubek pro nove A6tky, ale pro Skodu toho tam moc nevyrabi...ale stejne bude mit skoda nemale problemy... http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi%7E...ovku&play=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 dobre rano panove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Cus ...Dneska to v Bolce docela pokurovalo ...a opravdu to neni sraz TDickaru .....prej vybouchla Faurecia-sklady v prumyslove zone, hasilo to 19hasicskych aut a vrtulnik....ale zatim se toho moc nevi...jinak dela spoustu veci pro skodovku, takze bude mit mozna Skoda nemale potize.... ...jinak Nova tam samo dorazila s letadlem jako prvni bejvalej kolega tam dělá hlavního technologa, ten bude mít asi radost. Někdy asi před rokem jsem se u něj byl kouknout jak je tam dělaj. RE: No mel by si mozna hledat jinou praci .. ...jednou sem tam byl na kontrole palubek pro nove A6tky, ale pro Skodu toho tam moc nevyrabi...ale stejne bude mit skoda nemale problemy... http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi%7E...ovku&play=1 Spíš myslím, že bude mít práce až až. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 I ja preju dobre ranko panove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Dobré,zase pracovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Dobré,zase pracovní... A to je na nem to nejhorsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 cau kuci...si porad nestezujte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 cau kuci...si porad nestezujte :-) Caues..Hele ono se to tu rekne..Vis jak me to tady dneska treba se*e?Mi ted seberou PC a daj mi nakej klump zpomalenej.. Ho rozkopu vzteky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 cau kuci...si porad nestezujte :-) Caues..Hele ono se to tu rekne..Vis jak me to tady dneska treba se*e?Mi ted seberou PC a daj mi nakej klump zpomalenej.. Ho rozkopu vzteky... hlavne to musis brat s klidem a rozvahou pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 cau kuci...si porad nestezujte :-) Caues..Hele ono se to tu rekne..Vis jak me to tady dneska treba se*e?Mi ted seberou PC a daj mi nakej klump zpomalenej.. Ho rozkopu vzteky... hlavne to musis brat s klidem a rozvahou pane Ja vim,Jirko,ale vis jak,tohle me sere a ja nemam s PC moc nervy.. Proste to musi fachat,jinak je zle.. A jeste ty sachy,kvuli kterejm se to tady deje..To bych se fatk podelal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Ja vim,Jirko,ale vis jak,tohle me sere a ja nemam s PC moc nervy.. Proste to musi fachat,jinak je zle.. A jeste ty sachy,kvuli kterejm se to tady deje..To bych se fatk podelal.. a ty uz neuvazujes o zmene?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky