BadyS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čučíte na terminátora? Ne, na faktury... hmm nic pěknýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čučíte na terminátora? já nikoho takovýho v okolí nemám v bedně jendo ty seš teda dobrej, v bedně mám svoje starý stahovačky a a pár šedivejch plastů + předface světlo bez mlhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to sedím doma pod borovicou a čekám na ježíška Ty už seš tak vyteplené jak moja kámoška dneska odpoledne, píše mě termín na pohovor a říká, bude to v úterý pátýho, jééé, na mikuláša... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 mnt, jdu se očistit mokrou cestou, to oloupávaní mě už nebaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to sedím doma pod borovicou a čekám na ježíška tak hlavně ořeš spodní větve, ať si ježíšek neorve pr**l, až ti tam nas*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 předface světlo bez mlhy za kolik prodáš ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čučíte na terminátora? já nikoho takovýho v okolí nemám v bedně jendo ty seš teda dobrej, v bedně mám svoje starý stahovačky a a pár šedivejch plastů + předface světlo bez mlhy až budou mrazy tak šup do peca a bude teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to sedím doma pod borovicou a čekám na ježíška tak hlavně ořeš spodní větve, ať si ježíšek neorve pr**l, až ti tam nas*** mě nenasere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to sedím doma pod borovicou a čekám na ježíška Ty už seš tak vyteplené jak moja kámoška dneska odpoledne, píše mě termín na pohovor a říká, bude to v úterý pátýho, jééé, na mikuláša... kuuuec mikuláš, no ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 předface světlo bez mlhy za kolik prodáš ??? Za 300,- parabola je z LX bez mlhy, korpus má vzadu díru na mlhu, kabeláž je bez mlhy a ještě to má lepený jeden držák, kompletně vyčištěný, co to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čučíte na terminátora? já nikoho takovýho v okolí nemám v bedně jendo ty seš teda dobrej, v bedně mám svoje starý stahovačky a a pár šedivejch plastů + předface světlo bez mlhy až budou mrazy tak šup do peca a bude teplo jé, to by mi zelený mužici z KRNAPu dali, šmejdi. Pálim jen papír a dřevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 dobre rano panove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Taky zdravím ve spolek po delší době. Nazdar pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Za 300,- parabola je z LX bez mlhy, korpus má vzadu díru na mlhu, kabeláž je bez mlhy a ještě to má lepený jeden držák, kompletně vyčištěný, co to šlo Aha, tak to jóóóó, to si nech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ty ve tak info od informatora že auto už mě stojí na dvoře na to že to dělal od minulého čtvrtka to jde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ty ve tak info od informatora že auto už mě stojí na dvoře na to že to dělal od minulého čtvrtka to jde:) No tak to je obdivuhodný výkon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ty ve tak info od informatora že auto už mě stojí na dvoře na to že to dělal od minulého čtvrtka to jde:) No tak to je obdivuhodný výkon... no jsu zvědav zase nelakoval venkovní věci tak to je taky uspora času, každopadně ještě nevolal že si pro to mám přijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 no jsu zvědav zase nelakoval venkovní věci tak to je taky uspora času, každopadně ještě nevolal že si pro to mám přijet No to já taky... Já jsem konečně po dvou měsících tak nějak na hotovo slícoval masku s nárazníkem, poněkud to odstávalo, ale to jsem si všiml, že je nemoc spousty faceliftových oktávek... A ještě jsem koukal, že musím ještě dolít olej a chladící kapalinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ty ve tak info od informatora že auto už mě stojí na dvoře na to že to dělal od minulého čtvrtka to jde:) No tak to je obdivuhodný výkon... no jsu zvědav zase nelakoval venkovní věci tak to je taky uspora času, každopadně ještě nevolal že si pro to mám přijet ladí spáry ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 no jsu zvědav zase nelakoval venkovní věci tak to je taky uspora času, každopadně ještě nevolal že si pro to mám přijet No to já taky... Já jsem konečně po dvou měsících tak nějak na hotovo slícoval masku s nárazníkem, poněkud to odstávalo, ale to jsem si všiml, že je nemoc spousty faceliftových oktávek... A ještě jsem koukal, že musím ještě dolít olej a chladící kapalinu... olej a spol jsem dolil včera - taková malá předletová příprava před cestou dp Práglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ladí spáry ne ? Ahoj Vaši, to já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 olej a spol jsem dolil včera - taková malá předletová příprava před cestou dp Práglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 hoj Lubo sakra mě se tak nechce do toho wééélkoměsta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 hoj Lubosakra mě se tak nechce do toho wééélkoměsta No jestli jedeš teď v pátek, tak to je docela na silný nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ty ve tak info od informatora že auto už mě stojí na dvoře na to že to dělal od minulého čtvrtka to jde:) No tak to je obdivuhodný výkon... no jsu zvědav zase nelakoval venkovní věci tak to je taky uspora času, každopadně ještě nevolal že si pro to mám přijet ladí spáry ne ? asi doladil, když to je u mě na zahradě, komplet, tak ted jedině naskakujou normo hodiny ale je možný že třeba budě ještě doladovat ten levej plastový podběh a zas tak práce na tom nebylo pro něj, ale těch kurev co sem si vyslech btw tak se kdyžtak v pátek zjevím v PV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky