kocht Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Rolbare,uz jsi namontoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Rolbare,uz jsi namontoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Co se tlemis voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Rolbare,uz jsi namontoval? zdar a co máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Svetla ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Svetla ne? ještě ne-e a kdo ví, jak to bude. Hele, chceš teda tu klimatrubku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ve nemam ted prachy a bude potreba az na leto . navic ja vim prd,co je tam potreby vymenit.Se to musi rozebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Dobrý den Kozy ven...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Dobrý den Kozy ven...!!! Jo to by se mi taky libilo )) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Tak co bude s tema kozama...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Si koukam musi pomoc clovek sam..A kdyz se nam blizej ty Vanoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Si koukam musi pomoc clovek sam..A kdyz se nam blizej ty Vanoce... ouu... no takhle to vypada docela slusnounce ) ,ale kdyz se mi vybavi jak tadleta serie fotek pokracuje ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Si koukam musi pomoc clovek sam..A kdyz se nam blizej ty Vanoce... ouu... no takhle to vypada docela slusnounce ) ,ale kdyz se mi vybavi jak tadleta serie fotek pokracuje ....... lol pokracuje jenom lip.. Holky udelay takovy maly "rozbalovani darecku"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Si koukam musi pomoc clovek sam..A kdyz se nam blizej ty Vanoce... ouu... no takhle to vypada docela slusnounce ) ,ale kdyz se mi vybavi jak tadleta serie fotek pokracuje ....... lol pokracuje jenom lip.. Holky udelay takovy maly "rozbalovani darecku"... jasne ,ze lip.... mas pravdu zeny to tam rozbalily..vic nez by se dalo cekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Si koukam musi pomoc clovek sam..A kdyz se nam blizej ty Vanoce... ouu... no takhle to vypada docela slusnounce ) ,ale kdyz se mi vybavi jak tadleta serie fotek pokracuje ....... lol pokracuje jenom lip.. Holky udelay takovy maly "rozbalovani darecku"... jasne ,ze lip.... mas pravdu zeny to tam rozbalily..vic nez by se dalo cekat Jooo jooooooo a to ja muzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Si koukam musi pomoc clovek sam..A kdyz se nam blizej ty Vanoce... ouu... no takhle to vypada docela slusnounce ) ,ale kdyz se mi vybavi jak tadleta serie fotek pokracuje ....... lol pokracuje jenom lip.. Holky udelay takovy maly "rozbalovani darecku"... jasne ,ze lip.... mas pravdu zeny to tam rozbalily..vic nez by se dalo cekat Jooo jooooooo a to ja muzu... Dopr*ele,,, si me docela navnadil,,kaj to vubec bylo na rozzlobenych??asi se tam stavim... pozdejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 dneska je ospalej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 tak si dej kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) dneska je ospalej den A nejen to,,ja mam dneska docela den blbec.. v praci se to s*alo jedna basen,a musel jsem na zakazku k takemu cu*akovi,ze to svet nevidel ..... krom toho nam zase pekne nasnezilo takze radost z brecky na cestach je nepopsatelna.. Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 tak si dej kafe už mám v sobě dvě kofoly a nic, dneska to zalomim dřív. Jsem byl dneska v Alzáči reklamovat flešku a jelikož byla součástí NB, kterej jsem kupoval, tak mi jí chtěli vyměnit za NB, nebejt debilního skladníka, tak jsem měl dva NB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 nebejt debilního skladníka, tak jsem měl dva NB To sou kšefty kurnik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nazdar chlapi,dovolenkář je tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky