Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nazdar šéfe po čem jsi toužil ? krom spojení se mnou čao Vaši, jen drobná technická konzultace, koukal jsem po víčko od oleje a je tak docela dost toho bílýho sajrajtu, na můj vkus fakt dost na to, že to auto denně jezdí, přitom je tam těsnění pod hlavou starý jen 8 měsíců, olej novej, chladící kapalina nová, nějak mi to nejde do hlavy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 čao Vaši, jen drobná technická konzultace, koukal jsem po víčko od oleje a je tak docela dost toho bílýho sajrajtu, na můj vkus fakt dost na to, že to auto denně jezdí, přitom je tam těsnění pod hlavou starý jen 8 měsíců, olej novej, chladící kapalina nová, nějak mi to nejde do hlavy.... moment dodržen? novy šrouby ? hlava srovnaná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 moment dodržen? novy šrouby ? hlava srovnaná ? Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nazdar šéfe po čem jsi toužil ? krom spojení se mnou Tu se ale deji veci,jak tak koukam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tu se ale deji veci,jak tak koukam.. To už tak bývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 To už tak bývá... To teda..kluci,kdyz uz tu mluvite o tech autech.. Nevite o nekom,kdo by chtel mondeo,tusim 98-99 vyroba motor 1,8TD ale docela vybava..?Radio,klima,predek eletrika, 2x ABG...Za nakou rozumnou cenu..? JO a je to kombal..Bilej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zkus to nacpat do bazárku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zkus to nacpat do bazárku... Jaaaa viiiiiim Bohumile.. Jen sem se zeptal tak "prednostne".. Musim udelat naky fotos taky jeste a kouknout na KM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdravim vas vsechny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdravim vas vsechny !!! My tebe tez.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 taky mate tak pracovne nabity,neboli podelany tyden?.),, vcera do 6 v praci,,dneska do 4..kua to nam pekne ten rok konci.... .- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 taky mate tak pracovne nabity,neboli podelany tyden?.),, vcera do 6 v praci,,dneska do 4..kua to nam pekne ten rok konci.... .- Někdo tady vyhrožoval, že příští rok bude lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Někdo tady vyhrožoval, že příští rok bude lepší... Uvidime snad je to pravda,ale je to docela mozny...,todle obdobi je docela narocny,vsechni chtej na vanoce bydlet,mit nabytek v cajku..takze litame o 100/6... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdar pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nazdar bazar to zas byla dneska honička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Já vyčkávám na zimu, pak bude honička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Já vyčkávám na zimu, pak bude honička mě to připadá čím dál tím horší rok od roka letos sme nestihli ani dovolenou (stejně jako loni ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nechce někdo nové xeny? 10 500,- bruto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nechce někdo nové xeny? 10 500,- bruto no tak to je luxusní cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nechce někdo nové xeny? 10 500,- bruto s výbojkama nebo bez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 sakra, dobrá cena, škoda, že to nemám na co dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 sakra, dobrá cena, škoda, že to nemám na co dát myslíš že na rolbu nebudou pasovat ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 myslíš že na rolbu nebudou pasovat ??? možná i jo, ale jak udělat dinamickou regulaci, když to má 10 os Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) možná i jo, ale jak udělat dinamickou regulaci, když to má 10 os ti to udělám na kolečko hlavně musíš mít ostřiky světel Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky