HOSPODA č.6 - Stránka 1053 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Jeronymo napsal:
tak prave jsem prijel z chalupy a vecerim :) ,,, na obed byly kureci rizecky.. .) parada ... zustalo neco malo i na zitrek tak se tesim az prijdu z prace jak se na ne vrhnu....

To jsi skoro jako ja :D Vzdy se tesim vecer ,az si rano posnidam ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rolbar napsal:
jak se žije pane?

:)

noo docela zajimave to tam typci rozjeli... .

jelikoz je zitra pondeli takze nic moc,ale jinak pohodicka..,ke vsemu ok,satci uz jen svitici radio :D a vymenene bocni blikace ,dneska jsem se pokousel o vymenu,ale svine drze jak prilepene ,asi se jim tam zalibilo,takze az bude cas pujde to po zlem.. ;)

Odkaz ke komentáři

Jeronymo napsal:
noo docela zajimave to tam typci rozjeli... .

jelikoz je zitra pondeli takze nic moc,ale jinak pohodicka..,ke vsemu ok,satci uz jen svitici radio :D a vymenene bocni blikace ,dneska jsem se pokousel o vymenu,ale svine drze jak prilepene ,asi se jim tam zalibilo,takze az bude cas pujde to po zlem.. ;)

jdou celkem v pohodě ven, hlavně si šroubovák podlož kusem hadru ;)

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
jdou celkem v pohodě ven, hlavně si šroubovák podlož kusem hadru ;)

prave ,ze me to prekvapilo ,ze nechtej ven,uz jsem jednou menil a bez problemu,,dneska me to donutilo oddelat kousek podbehu,ale nevim..zitra se na to musim jeste mrknout...

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
teď jsem tu měl v origo černé :)

kurec,,, no me zatim barva na te moji drzi dobre,takze pohoda... akorat madla se mi zacaly soupat tak jsem presel na origo cerne :) ...Ja tedko hlavne potrebuju nekde prodat ty zbtyky co mam doma,akorat to uz nikdo nechce :( ..

Odkaz ke komentáři

Jeronymo napsal:
kurec,,, no me zatim barva na te moji drzi dobre,takze pohoda... akorat madla se mi zacaly soupat tak jsem presel na origo cerne :) ...Ja tedko hlavne potrebuju nekde prodat ty zbtyky co mam doma,akorat to uz nikdo nechce :( ..

jj, to jsme na tom stejně, po přestavbě se mi toho doma válí, ale zase úplně zadarmo s emi to dát nechce, tak počkám, třeba se někdo najde

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
jj, to jsme na tom stejně, po přestavbě se mi toho doma válí, ale zase úplně zadarmo s emi to dát nechce, tak počkám, třeba se někdo najde

o je prave to ,,vseci delaj face palubek,,tak se tydle vecicky uz budou tezko hodi..uvidim no,,snad se mozna nekdo najde... :)

tedko je potreba zamakat na zevnejsku auta... .)

Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
jj, to mě čeká z jara, vše vygruntovat, naleštit a hodit na sauto.cz

ale?:) davas octuli do sveta?... takze si se nakonec pro tu 4kolku rozhodl jo... :) nebo budes sedlat jiny peklo?... taky jsem mel v planu to tedko strelit,ale kdyz ono to auto je celkem bezproblemove,a zacal jsem ho mit docela rad :D

Odkaz ke komentáři

Jeronymo napsal:
ale?:) davas octuli do sveta?... takze si se nakonec pro tu 4kolku rozhodl jo... :) nebo budes sedlat jiny peklo?... taky jsem mel v planu to tedko strelit,ale kdyz ono to auto je celkem bezproblemove,a zacal jsem ho mit docela rad :D

4x4 je pro mě jasná věc, zatím se ještě neví, jestli OI nebo OII, až jak budou finance, já to auto mám taky rád, ale chci 4x4 a v naftě. Taky už s emi do tý mojí nechce cpát další peníze, řekl bych, že jsem jí celkem dodělal, má už i taky něco najeto (115 000) a je přecijenom 9 let stará, mě krásně posloužila, tak snad bude sloužit i někomu jinému.

Pokud bych měl štěstí a koupil novou OII v tom Dánsku, tak si ji nechám do doby, než mi novou vyroběj a těsně před bych ji prodal.

A úplně bych zapoměl, taky se chci realizovat i jinde a do jiné výbavy :D

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...