Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zadarec vsem.

zadarec vsem.

zdarec ! :)

Brý večer ! ...

narazil jsem na neco,jak se auto dostane do nespravnych rukou,... tak pak kouknete....

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6027490

Podle meho vkusu,znicene auto...nevkus....... pise tam 1,9 ale na kapote pokud koukam dobre ma 2.5 ale mne proste NELIBI :feve:

Podle meho vkusu,znicene auto...nevkus....... pise tam 1,9 ale na kapote pokud koukam dobre ma 2.5 ale mne proste NELIBI :feve:

je to hnus,,takemu bych ruce uje*al... ,, ale co,kazdy je na neco... ,

tak jake jsou pocity pred poslednim pracovnim dnem?.. :)

Je to nevkus a je to 1,9,to poznáš s foto na motor

je to hnus,,takemu bych ruce uje*al... ,, ale co,kazdy je na neco... ,

tak jake jsou pocity pred poslednim pracovnim dnem?.. :)

Tak pocity v pohode...... zadne stresy nebo tak neco..... jak rikame "v klidu"

Je to nevkus a je to 1,9,to poznáš s foto na motor

stydim se,ale ja to nepoznam ;)

No my jsme nastesti ukoncili ten pracovni rok uz dneska,takze se bude pekne spat...

probehl veliky uklid a pak nejake to spestreni shichty :)

post-4984-1198186931_thumb.jpg

joooo AUTO LUKA to jsou borci :D chudák SUP

já si dneska vyhlédl taky SUPA, bombice ta Laurina naprosto, další upgrade je jasný :D :D :D

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=118130

No panejo,, supik v eL&Kacku by byla mrda...,akorat bych nevdet jaky motor vybrat,...ale asi nejaky ten 2.5 TDi-zl..

No panejo,, supik v eL&Kacku by byla mrda...,akorat bych nevdet jaky motor vybrat,...ale asi nejaky ten 2.5 TDi-zl..

jojo jsem vubec nevěděl že začali dělat i supa LaK, no myslím že ta 2,5TDi je rozumná volba, nebo 2,8V6 a ta je o - 100 000,- levnější :)

No my jsme nastesti ukoncili ten pracovni rok uz dneska,takze se bude pekne spat...

probehl veliky uklid a pak nejake to spestreni shichty :)

hele ho, drifter :D :D

jojo jsem vubec nevěděl že začali dělat i supa LaK, no myslím že ta 2,5TDi je rozumná volba, nebo 2,8V6 a ta je o - 100 000,- levnější :)

ta 2.8 se dela v automatu ,nebo je i manual ?... koukal jsem na ty ceniky,a docela dobry :) ,, asi bych vahal mez starsim supikem a novejsi oktavou..

hele ho, drifter :D :D

:D jistěě:) ... byl cas tak jsme si hrali jako maly děcka...,

ta 2.8 se dela v automatu ,nebo je i manual ?... koukal jsem na ty ceniky,a docela dobry :) ,, asi bych vahal mez starsim supikem a novejsi oktavou..

jo i manuál, ale já bych radši ten automat :)

však ono počkej ono to sleze jak vyleze SUP II ;)

:D jistěě:) ... byl cas tak jsme si hrali jako maly děcka...,

taková vánoční besídka :D :D

Čao Váši

jo i manuál, ale já bych radši ten automat :)

však ono počkej ono to sleze jak vyleze SUP II ;)

Uz se tesim az nejakeho uvidim live ...

joo automobilova besidka :) ... no kdyz nas ta imprezka omrzela preslo se na PSP :D ... jinak docela povedeny konec roku :) ........

dneska jsem objizdel ,nekolik obchodku,pokukat po darcich,..no nechtel bych nakupovat 23tiho,,banda ty veci skupuje jak diva,, prijesl jsem skoro s prazdnou.... ani kapriky jsem nestih.. :(

Uz se tesim az nejakeho uvidim live ...

joo automobilova besidka :) ... no kdyz nas ta imprezka omrzela preslo se na PSP :D ... jinak docela povedeny konec roku :) ........

dneska jsem objizdel ,nekolik obchodku,pokukat po darcich,..no nechtel bych nakupovat 23tiho,,banda ty veci skupuje jak diva,, prijesl jsem skoro s prazdnou.... ani kapriky jsem nestih.. :(

jo tak kapřika ještě nemám, ale zbytek vesměs jo, jen ráno u makra kolona jak svina a ani jedno volné místo :) mazec co ti lidi dělaj

jo tak kapřika ještě nemám, ale zbytek vesměs jo, jen ráno u makra kolona jak svina a ani jedno volné místo :) mazec co ti lidi dělaj

Jsou navaly jak svina...,vsak vono je to zachvili prejde :D ...,a budou prozmenu chekovat traskavinky ,vybusninky na silvestra ...

dobrosh,,,valim si uzit ten bezstarostny spanek :D ... mejte se ! Brou -_-

• Autor

Přeji krásné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2008

post-210-1198217782_thumb.jpg

Přeji krásné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2008

Tobě taky Jiříku a Všem doma Krásné Vánoce :palec:

kura cosby zatopil a na silnici mezi Příborem a NJ jsou v té mlze 3 težké havárky, cosby cosby....

:)

Brý den pánové :palec2:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.