Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahoj .....vypada to tak.....nebo vsichni pomrzli,jak sli vecer domu :D

Caues!

Nastesti nepomrzli,vybavil jsem se vsemi zimnimi doplnky a pred 5tou ranni vyrazil smerem dom :D ,, ale hlava boli nesnesitelne :feve: ...

Vloženo
Caues!

Nastesti nepomrzli,vybavil jsem se vsemi zimnimi doplnky a pred 5tou ranni vyrazil smerem dom :D ,, ale hlava boli nesnesitelne :feve: ...

No tak to nápodobně, jen ta hlava mě tak nebolí, proběhla vhodná kombinace ;)

Vloženo

Jsem prave ani neplanoval moc kombinovat,..dal jsem 9kousku neco na zub,..no a pak jsem zacal potkavat vic a vic znamych a uz to jelo.... Kentucky uz nikdy !

Vloženo
Zdravim Vas vpspolok.

Tak ako???? Uz ste si boli po vianocnu davku stresu ??? No ja uz hej. ;) Blazinec v obchodoch a cele mesto v strese HEHE

Byli byli :) ,ale nestihlo se koupit vsecko,lidi komplet vybrali vsecky regaly, takze odpoledne beru auto a jedu do mesta jeste neco malo dokoupit :),ale mam takovy pocit ,ze to bude jeste horsi nez v ten ctvrtek :feve: ,,

Hlavne zkusim porodit nejakeho toho kaprika,kdyz ne,..tak to jisti rybi prsty :D

Vloženo
mix-plzeň,cuba-libre,Redbull s vodkou,Jameson s colou.Od každýho pár kousků

tak to klobuk dolu,,bych asi tedko jeste trcel pod perinou :D ...

Vloženo
ja jsem taky uz od malicka ulitlej na bavoraky,,..mylsis zeby se to nedalo ?..

Švýcaři nejsou v EU a mám takovej dojem,že se dají přihlásit auta max. 7 let starý

Vloženo
Zdravim Vas vpspolok.

Tak ako???? Uz ste si boli po vianocnu davku stresu ??? No ja uz hej. ;) Blazinec v obchodoch a cele mesto v strese HEHE

ja se nestresoval :D ale vsichni kolem asi jo,jak rikam des bes a na cestach hruza...porad nekdo troubi a jsou vseci nervni...a nevim proc.

Vloženo
Taky nádhera,i když mě se víc líbí ten starší model,je to klasika.Prostě auto pro radost na občasný ježdění

jo stara 5ka je peklo,, .. v M5 bych si na nci nestezoval...,nebo se mi docela libi ta stara 7 ,ale to uz je docela lod..

Vloženo
Švýcaři nejsou v EU a mám takovej dojem,že se dají přihlásit auta max. 7 let starý

Otázky dovozu aut ze zahraničí nech raděj na mě... lollollol Mimochodem nechceš Passata ? cosboš cukl... ;)

Vloženo
Otázky dovozu aut ze zahraničí nech raděj na mě... lollollol Mimochodem nechceš Passata ? cosboš cukl... ;)

Zdar jak sviňa!!!

Jak to teda s tím dovozem je?Fakt mě to auto chytlo

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...