Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kůůůůůůůůrec to je dráha :D to čučím teda, za nás když byla jedna klopená zatáčka bylo dobře :D :D

jinak pěkné plátno ;)

akorát je to takovej trochu aušus a myslím že dlouho to bez ubgrade nevydrží :(

Vloženo
Zdra kamarádi, speciálně Vaši a Bady, už jsem zase tady, byl u mě soused, co prej dneska vymňoukneme... lol

Zdar jak sviňa :palec: já mám naštěstí klid, kamáradi pijani odjíždí dnes lozit do Alp takže klídek, ale ráno jim to nedalo a v 01:00 telefon, že estli nezajdu na jedno, že konečně našli otevřenou hospu lol lol lol cipi

Vloženo
Zdar jak sviňa :palec: já mám naštěstí klid, kamáradi pijani odjíždí dnes lozit do Alp takže klídek, ale ráno jim to nedalo a v 01:00 telefon, že estli nezajdu na jedno, že konečně našli otevřenou hospu lol lol lol cipi

Tak to je blbi blb jak jatě... lollollol

Vloženo

by dostal šméra

už tak to furt vracím na trať

Vloženo
nj tak když jezdíte pilu jak sviňa, před zatáčkou nepřibrzdíte lol

kdyby to šlo aspon s citem rozhodit a pak dveřma napřed ale nějak do nejde :D

Vloženo
Zdra kamarádi, speciálně Vaši a Bady, už jsem zase tady, byl u mě soused, co prej dneska vymňoukneme... lol

Tak aby ses zas nevožráááál.. :D

Ty jo Vasi,draha dobra spageta.. :D

To mas recht Bady s tou jednou klopenou..A kdyz byla druha,tak podlozena kostkama.. lol lol

Vloženo
Ne ne, normálně a regulérně se jdeme ožrat... lollollol

Takhle na Bozi hod..A jeste k tomu ve dve vodpoledne..To budes v 8 doma a budes ji mit,jak prase cvicky,co? lol lol lol

Vloženo
Co sa ti nepacilo na prvy Stedry vecer. to znova zabalis a posles dalej ?? To sa nerobiii . lol

Ale neeeee.dorazi sestra se svarou a prckem,tak darky pro ne.. ;):palec2:

Zdar prezďo.. lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...