Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 No ty brďo, to jsi mi neměl ukazovat, ale co bych do toho strčil za motor...? ani mě nemluv. vím o motoru a nápravách z R32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Dobré ráno .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 ani mě nemluv. vím o motoru a nápravách z R32 Tak o tom bych věděl taky... Ale to by byl nářez... No já prozatím balím, jedu na ty hory, večer budu zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tak se vám opět hlásím v pravidelné relaci... A že nevíte, koho jsem potkal na horách ? Tady toho pána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tak se vám opět hlásím v pravidelné relaci... A že nevíte, koho jsem potkal na horách ? Tady toho pána... aaa u cajiku ,,, a ci pak je ten beer-el ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 aaa u cajiku ,,, a ci pak je ten beer-el ? To je čajík s rumem a birel je můj, protože stále ještě jezdí a asi ještě dvě hodinky budu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 To je čajík s rumem a birel je můj, protože stále ještě jezdí a asi ještě dvě hodinky budu... Co ze mas takovy nabity program,, jeste shanis material na zitrek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) mě se líbí jak je tento pán vždycky spokojenej Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 mě se líbí jak je tento pán vždycky spokojenej No tak to je naprosto jasný, když má ruma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 mě se líbí jak je tento pán vždycky spokojenej Prd spokojenej,ožhralej je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 No tak to je naprosto jasný, když má ruma... já ho tak viděl i bez ruma a řídil, ne jak někdo kdo u toho řízení chrápe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 já ho tak viděl i bez ruma a řídil, ne jak někdo kdo u toho řízení chrápe Jj, je spokojen i bez ruma, dá se říct, že je spokojen furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jj, je spokojen i bez ruma, dá se říct, že je spokojen furt... a tak to má být ještě kalíte nebo to bylo jen takový soutředění ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tak ja uz take doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 a tak to má být ještě kalíte nebo to bylo jen takový soutředění ? Bady kalí, já se soustředím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Bre ranko . U nas uz snezi...to je teda vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 já cu taky tady je jen poprašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 tady to zatim sype jemne ale uz neco malo napadlo a je celistva vrstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Bre ranko vochmelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Bre ranko .U nas uz snezi...to je teda vec. Dobré ... taktak , unas tady taky docela slusne chumeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Dobré ... taktak , unas tady taky docela slusne chumeli U nas v noci a ted to nastesti zas preslo Fuj fuj snih ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 U nas v noci a ted to nastesti zas preslo Fuj fuj snih ! Taky uz ho mam vcelku dost,ale kdyz je ten silvetr .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Taky uz ho mam vcelku dost,ale kdyz je ten silvetr .... No my ho tu zas tak moc nemame, ale popravde receno mi vubec nechybi. Kdyz bude padat na sjezdovkach at pada, ale tady NEEEE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Cau el presidento ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 kurna ja sem isu a ono nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky