Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No nazdáááár... Jak je?koukam,ze prodavas Pasika,uz Te neba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jak je?koukam,ze prodavas Pasika,uz Te neba? Otec naznal, že už je to veterán a že by to chtělo OOOO RS6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Otec naznal, že už je to veterán a že by to chtělo OOOO RS6 Tak to jo,to je slovo chlapa.. Ale tatik ma tu A6 avant,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak to jo,to je slovo chlapa.. Ale tatik ma tu A6 avant,ne? Už zase neee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jo a taky jsem včera koukal po parkování s koktou v centru Brna, že mě nějakej čurko něčím praštil do levé lopatičky na RS nárazníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Už zase neee... Neeee jo? a ted kroutil pasika? Jj lidi sou curdove..Ale jak se mohlo nekomu podarit rachnout do toho takhle nizko..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Neeee jo? a ted kroutil pasika?Jj lidi sou curdove..Ale jak se mohlo nekomu podarit rachnout do toho takhle nizko..? Jj, do teď honi Pašu... Jak jsem tak koukal, tak asi botou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jj, do teď honi Pašu...Jak jsem tak koukal, tak asi botou... Ale nadsenej z neho nejak neni ne?To vim,ze si neco takovyho rikal v lete.. Botou?Asi nejakej kowboy,s okovanou spickou,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 jj kuci prace hodne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ale nadsenej z neho nejak neni ne?To vim,ze si neco takovyho rikal v lete.. Botou?Asi nejakej kowboy,s okovanou spickou,ne? Jj, nadšenej z toho moc nebyl, 3C je auto pro managééry a ne pro pracující lid... No nevím, čím jiným, ale je tam jen trochu stržená barva, já to teď přetáhnu troškou barvy, aby ten bílej šprickit tak nesvítil a na jaře, až bude teplo, tak ho sundám, v případě potřeby přelíznu kitem a popráším metlou z pistole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 to ja bych potreboval obehnou celej predek s barvou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jj, nadšenej z toho moc nebyl, 3C je auto pro managééry a ne pro pracující lid... No nevím, čím jiným, ale je tam jen trochu stržená barva, já to teď přetáhnu troškou barvy, aby ten bílej šprickit tak nesvítil a na jaře, až bude teplo, tak ho sundám, v případě potřeby přelíznu kitem a popráším metlou z pistole... Jj vim,ze si rikal...A dokonce tomu i verim i kamos co se s nim svezl,rilal,ze nic moc... Fakt jo?Tak to cloveku hlava nebere..No tak aspon se na jare nebudes nudit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 to ja bych potreboval obehnou celej predek s barvou :-) Tak ja Ti to udelam..Vyber si jakou chces a ja Ti to obehnu.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak ja Ti to udelam..Vyber si jakou chces a ja Ti to obehnu.. lol bilo vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 bilo vole Ok..Mat,lesk,perlet..? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ok..Mat,lesk,perlet..? lol no nevim co jsi schopen nakvrdlat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 no nevim co jsi schopen nakvrdlat?? Temer vse,jen flip-flop ne.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Temer vse,jen flip-flop ne.. lol tak to si sikovnej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Temer vse,jen flip-flop ne.. lol Já mám v ceníku i flip-flop, celolak za 35.000,- bez DPH... Jinak už v garáži opravuju RS nárazník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Já mám v ceníku i flip-flop, celolak za 35.000,- bez DPH... Jinak už v garáži opravuju RS nárazník... tak ja se na jaro stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak ja se na jaro stavim Na pivo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Na pivo...? to taky a ne na jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 to taky a ne na jedno Dvě nesnesu, bylo by mě špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Dvě nesnesu, bylo by mě špatně... tak 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak 5 A nebo klidne ty dve... ..pětipíva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky