Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Spíš nebyl čas a ani nálada, ve čtvrtek asi půjdu poprvé od besídky do hospody... :help:

Jo taaaaak,tak to potom jo... ;) Ja byl v patek na kamosovejch narozkach,tam padlo takovejch 7-8 pivek,jedna vodka a jedna zelena.. lol a prevcirem 3 kousky na chut.. ;)

Cao Rado...

Vloženo
Jo taaaaak,tak to potom jo... ;) Ja byl v patek na kamosovejch narozkach,tam padlo takovejch 7-8 pivek,jedna vodka a jedna zelena.. lol a prevcirem 3 kousky na chut.. ;)

No fůůůůůůj...!!! :feve:

Tvrdý nepiju, besídka mě položila... lol

Vloženo

Taky už jsem se stihl po besídce pěkně setnout začalo to tak v klidu a ten konec ni moc!!

V sobotu jdu na svatbu tak to bude asi taky slušný... :kol-35::band:kol-145::kol-35:

Vloženo

Ja taky ne,ale tohle byly jendva paňáci..Tak to se dalo jeste akceptovat..Ale po ty vodce sem se voklepal,jak svina..FUJ!!!

Vloženo
Ja taky ne,ale tohle byly jendva paňáci..Tak to se dalo jeste akceptovat..Ale po ty vodce sem se voklepal,jak svina..FUJ!!!

Jj, bejvaly doby, kdy jsem za večer klidně vyjel flašku vodky s úsměvem, dneska už by to asi neklaplo... ;)

Vloženo

To já zase rači teda to tvrdý :palec2:

Vloženo
Jj, bejvaly doby, kdy jsem za večer klidně vyjel flašku vodky s úsměvem, dneska už by to asi neklaplo... ;)

To ja taky drive chlastaval za vecer flasu wizoura s kolou a byl to cajk..Vodku sem vychlstal celou jen jednou a vod ty doby ji nemuzu samotnou skoro ani cejtit...

@KOKYN: ale jako zalezi kdy co..Treba Tullamorku muzu,nebo Gim Tonic taky.. ;ú Nebo Rum Kofola..Zalezi jak kdy a jak co.. ;)

Vloženo
No jak jsem někde autem nebo ráno jedu tak nehrozí že bych něco požil!!

a do práce jezdím taky autem teda krom pátku... :kol-35:lol

:palec2:

V patek pro jistotu to nechavas doma jo..? lol

Vloženo
No to musím ty moje lenochy na baru nejak pohecovat abych něvo vydělal!!! :palec2:;)

To je pochopitelny...To je jako kdyby si byl automechanik a neumel ridit... :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...