Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 A nebo klidne ty dve.....pětipíva.. No budeš se divit, ale od besídky jsem měl jen jednoho lahváča, jinak nic...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No budeš se divit, ale od besídky jsem měl jen jednoho lahváča, jinak nic...!!! Fakt?Ze by lecba sokem? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nazdááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Fakt?Ze by lecba sokem? lol Spíš nebyl čas a ani nálada, ve čtvrtek asi půjdu poprvé od besídky do hospody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Spíš nebyl čas a ani nálada, ve čtvrtek asi půjdu poprvé od besídky do hospody... Jo taaaaak,tak to potom jo... Ja byl v patek na kamosovejch narozkach,tam padlo takovejch 7-8 pivek,jedna vodka a jedna zelena.. a prevcirem 3 kousky na chut.. Cao Rado... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nazdááár Zdar jak sviňa panáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jo taaaaak,tak to potom jo... Ja byl v patek na kamosovejch narozkach,tam padlo takovejch 7-8 pivek,jedna vodka a jedna zelena.. a prevcirem 3 kousky na chut.. No fůůůůůůj...!!! Tvrdý nepiju, besídka mě položila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No fůůůůůůj...!!! Tvrdý nepiju, besídka mě položila... Taky už jsem se stihl po besídce pěkně setnout začalo to tak v klidu a ten konec ni moc!! V sobotu jdu na svatbu tak to bude asi taky slušný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Taky už jsem se stihl po besídce pěkně setnout začalo to tak v klidu a ten konec ni moc!! No to sou věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No fůůůůůůj...!!! Tvrdý nepiju, besídka mě položila... Ja taky ne,ale tohle byly jendva paňáci..Tak to se dalo jeste akceptovat..Ale po ty vodce sem se voklepal,jak svina..FUJ!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ja taky ne,ale tohle byly jendva paňáci..Tak to se dalo jeste akceptovat..Ale po ty vodce sem se voklepal,jak svina..FUJ!!! Jj, bejvaly doby, kdy jsem za večer klidně vyjel flašku vodky s úsměvem, dneska už by to asi neklaplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ja taky ne,ale tohle byly jendva paňáci..Tak to se dalo jeste akceptovat..Ale po ty vodce sem se voklepal,jak svina..FUJ!!! To já zase rači teda to tvrdý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jj, bejvaly doby, kdy jsem za večer klidně vyjel flašku vodky s úsměvem, dneska už by to asi neklaplo... To ja taky drive chlastaval za vecer flasu wizoura s kolou a byl to cajk..Vodku sem vychlstal celou jen jednou a vod ty doby ji nemuzu samotnou skoro ani cejtit... @KOKYN: ale jako zalezi kdy co..Treba Tullamorku muzu,nebo Gim Tonic taky.. ;ú Nebo Rum Kofola..Zalezi jak kdy a jak co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 To já zase rači teda to tvrdý Hmmmm, pán je alkoholik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Hmmmm, pán je alkoholik... No to patří k mojí práci jde jen o to odhadnout tu míru Nejlepší antialkohol je auto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Nejlepší antialkohol je auto! To je taky fakt..tuhle sem byl na jedny akci autem,tak sem vyzbrundal nekolik hektolitru zelenyho caje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Nejlepší antialkohol je auto! Správně...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No jak jsem někde autem nebo ráno jedu tak nehrozí že bych něco požil!! a do práce jezdím taky autem teda krom pátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No jak jsem někde autem nebo ráno jedu tak nehrozí že bych něco požil!!a do práce jezdím taky autem teda krom pátku... V patek pro jistotu to nechavas doma jo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 V patek pro jistotu to nechavas doma jo..? No to musím ty moje lenochy na baru nejak pohecovat abych něvo vydělal!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No to musím ty moje lenochy na baru nejak pohecovat abych něvo vydělal!!! To je pochopitelny...To je jako kdyby si byl automechanik a neumel ridit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 To je pochopitelny...To je jako kdyby si byl automechanik a neumel ridit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No jo,ale je to tak.. Nebo se pletu? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No jo,ale je to tak.. Nebo se pletu? lol Jj, je to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jj, je to tak... nazdar šéfe po čem jsi toužil ? krom spojení se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky