Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nazdar šéfe

po čem jsi toužil ? krom spojení se mnou :D

čao Vaši, jen drobná technická konzultace, koukal jsem po víčko od oleje a je tak docela dost toho bílýho sajrajtu, na můj vkus fakt dost na to, že to auto denně jezdí, přitom je tam těsnění pod hlavou starý jen 8 měsíců, olej novej, chladící kapalina nová, nějak mi to nejde do hlavy....

Vloženo
čao Vaši, jen drobná technická konzultace, koukal jsem po víčko od oleje a je tak docela dost toho bílýho sajrajtu, na můj vkus fakt dost na to, že to auto denně jezdí, přitom je tam těsnění pod hlavou starý jen 8 měsíců, olej novej, chladící kapalina nová, nějak mi to nejde do hlavy....

moment dodržen? novy šrouby ? hlava srovnaná ?

Vloženo
To už tak bývá... ;)lol

To teda..kluci,kdyz uz tu mluvite o tech autech.. ;) Nevite o nekom,kdo by chtel mondeo,tusim 98-99 vyroba motor 1,8TD :( ale docela vybava..?Radio,klima,predek eletrika, 2x ABG...Za nakou rozumnou cenu..? JO a je to kombal..Bilej..

Vloženo
taky mate tak pracovne nabity,neboli podelany tyden?.),, vcera do 6 v praci,,dneska do 4..kua to nam pekne ten rok konci.... .-

Někdo tady vyhrožoval, že příští rok bude lepší... ;)

Vloženo
Někdo tady vyhrožoval, že příští rok bude lepší... ;)

Uvidime :) snad je to pravda,ale je to docela mozny...,todle obdobi je docela narocny,vsechni chtej na vanoce bydlet,mit nabytek v cajku..takze litame o 100/6...

Vloženo
Já vyčkávám na zimu, pak bude honička :)

mě to připadá čím dál tím horší rok od roka

letos sme nestihli ani dovolenou (stejně jako loni :( )

Vloženo (editace)
možná i jo, ale jak udělat dinamickou regulaci, když to má 10 os lol

ti to udělám na kolečko :D

hlavně musíš mít ostřiky světel

Editováno: , autor: Vaša
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...