maros Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jenze ja uz mam opet hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 taky uz mam za sebou vydatny nedelni obed ... Co bylo dobreho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombík Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 placky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ahoj bando.... jak tady válčíte,nějak nestíhám dopisovat. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Jo já taky někdy se objevím později a už nevím vo co tady go...... aspon je vidět že to tady nevázne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Co bylo dobreho ? tak prave jsem prijel z chalupy a vecerim ,,, na obed byly kureci rizecky.. .) parada ... zustalo neco malo i na zitrek tak se tesim az prijdu z prace jak se na ne vrhnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tak prave jsem prijel z chalupy a vecerim ,,, na obed byly kureci rizecky.. .) parada ... zustalo neco malo i na zitrek tak se tesim az prijdu z prace jak se na ne vrhnu.... To jsi skoro jako ja Vzdy se tesim vecer ,az si rano posnidam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 To jsi skoro jako ja Vzdy se tesim vecer ,az si rano posnidam jj presne tak .,, jeste jsem si na vecer jeden dal nedalo mi to kdsyz jsem je tam videl tak osamocene lezet .)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tady je nějak mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tady je nějak mrtvo Pri nedeli vecer,asi uz lip nebude... jinak zdravim te Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Pri nedeli vecer,asi uz lip nebude... jinak zdravim te taky zdravim, já se těď bavil tím tématem "něco o vás" v sekci OII tam to žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 taky zdravim,já se těď bavil tím tématem "něco o vás" v sekci OII tam to žije Tam se vyskytuju velice zridka,ale nakouknu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jak se žije pane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jak se žije pane? noo docela zajimave to tam typci rozjeli... . jelikoz je zitra pondeli takze nic moc,ale jinak pohodicka..,ke vsemu ok,satci uz jen svitici radio a vymenene bocni blikace ,dneska jsem se pokousel o vymenu,ale svine drze jak prilepene ,asi se jim tam zalibilo,takze az bude cas pujde to po zlem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 noo docela zajimave to tam typci rozjeli... .jelikoz je zitra pondeli takze nic moc,ale jinak pohodicka..,ke vsemu ok,satci uz jen svitici radio a vymenene bocni blikace ,dneska jsem se pokousel o vymenu,ale svine drze jak prilepene ,asi se jim tam zalibilo,takze az bude cas pujde to po zlem.. jdou celkem v pohodě ven, hlavně si šroubovák podlož kusem hadru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jdou celkem v pohodě ven, hlavně si šroubovák podlož kusem hadru prave ,ze me to prekvapilo ,ze nechtej ven,uz jsem jednou menil a bez problemu,,dneska me to donutilo oddelat kousek podbehu,ale nevim..zitra se na to musim jeste mrknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 vzpomínáš, jak jsem ti posílal tu výplň kapličky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 vzpomínáš, jak jsem ti posílal tu výplň kapličky? anoo procpak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 teď jsem tu měl v origo černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 teď jsem tu měl v origo černé kurec,,, no me zatim barva na te moji drzi dobre,takze pohoda... akorat madla se mi zacaly soupat tak jsem presel na origo cerne ...Ja tedko hlavne potrebuju nekde prodat ty zbtyky co mam doma,akorat to uz nikdo nechce .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 kurec,,, no me zatim barva na te moji drzi dobre,takze pohoda... akorat madla se mi zacaly soupat tak jsem presel na origo cerne ...Ja tedko hlavne potrebuju nekde prodat ty zbtyky co mam doma,akorat to uz nikdo nechce .. jj, to jsme na tom stejně, po přestavbě se mi toho doma válí, ale zase úplně zadarmo s emi to dát nechce, tak počkám, třeba se někdo najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jj, to jsme na tom stejně, po přestavbě se mi toho doma válí, ale zase úplně zadarmo s emi to dát nechce, tak počkám, třeba se někdo najde o je prave to ,,vseci delaj face palubek,,tak se tydle vecicky uz budou tezko hodi..uvidim no,,snad se mozna nekdo najde... tedko je potreba zamakat na zevnejsku auta... .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 o je prave to ,,vseci delaj face palubek,,tak se tydle vecicky uz budou tezko hodi..uvidim no,,snad se mozna nekdo najde... tedko je potreba zamakat na zevnejsku auta... .) jj, to mě čeká z jara, vše vygruntovat, naleštit a hodit na sauto.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jj, to mě čeká z jara, vše vygruntovat, naleštit a hodit na sauto.cz ale? davas octuli do sveta?... takze si se nakonec pro tu 4kolku rozhodl jo... nebo budes sedlat jiny peklo?... taky jsem mel v planu to tedko strelit,ale kdyz ono to auto je celkem bezproblemove,a zacal jsem ho mit docela rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) ale? davas octuli do sveta?... takze si se nakonec pro tu 4kolku rozhodl jo... nebo budes sedlat jiny peklo?... taky jsem mel v planu to tedko strelit,ale kdyz ono to auto je celkem bezproblemove,a zacal jsem ho mit docela rad 4x4 je pro mě jasná věc, zatím se ještě neví, jestli OI nebo OII, až jak budou finance, já to auto mám taky rád, ale chci 4x4 a v naftě. Taky už s emi do tý mojí nechce cpát další peníze, řekl bych, že jsem jí celkem dodělal, má už i taky něco najeto (115 000) a je přecijenom 9 let stará, mě krásně posloužila, tak snad bude sloužit i někomu jinému. Pokud bych měl štěstí a koupil novou OII v tom Dánsku, tak si ji nechám do doby, než mi novou vyroběj a těsně před bych ji prodal. A úplně bych zapoměl, taky se chci realizovat i jinde a do jiné výbavy Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky