maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 zadrec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 zdar, chcípnul tu pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ahoj .....vypada to tak.....nebo vsichni pomrzli,jak sli vecer domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jsem byl jen pro neco maleho ve meste a blazinec az az....skor neni misto na parkovani..des bes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ahoj .....vypada to tak.....nebo vsichni pomrzli,jak sli vecer domu Caues! Nastesti nepomrzli,vybavil jsem se vsemi zimnimi doplnky a pred 5tou ranni vyrazil smerem dom ,, ale hlava boli nesnesitelne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Caues!Nastesti nepomrzli,vybavil jsem se vsemi zimnimi doplnky a pred 5tou ranni vyrazil smerem dom ,, ale hlava boli nesnesitelne ... No tak to nápodobně, jen ta hlava mě tak nebolí, proběhla vhodná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Bré den.Tak je mi zase šoufl velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jsem prave ani neplanoval moc kombinovat,..dal jsem 9kousku neco na zub,..no a pak jsem zacal potkavat vic a vic znamych a uz to jelo.... Kentucky uz nikdy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Bré den.Tak je mi zase šoufl velebnosti Zdarec! tak copak sis dal vcera ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zdravim Vas vpspolok. Tak ako???? Uz ste si boli po vianocnu davku stresu ??? No ja uz hej. Blazinec v obchodoch a cele mesto v strese HEHE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zdravim Vas vpspolok.Tak ako???? Uz ste si boli po vianocnu davku stresu ??? No ja uz hej. Blazinec v obchodoch a cele mesto v strese HEHE Byli byli ,ale nestihlo se koupit vsecko,lidi komplet vybrali vsecky regaly, takze odpoledne beru auto a jedu do mesta jeste neco malo dokoupit ,ale mam takovy pocit ,ze to bude jeste horsi nez v ten ctvrtek ,, Hlavne zkusim porodit nejakeho toho kaprika,kdyz ne,..tak to jisti rybi prsty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zdarec! tak copak sis dal vcera ty? mix-plzeň,cuba-libre,Redbull s vodkou,Jameson s colou.Od každýho pár kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 mix-plzeň,cuba-libre,Redbull s vodkou,Jameson s colou.Od každýho pár kousků tak to klobuk dolu,,bych asi tedko jeste trcel pod perinou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 sledujete CT2 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 sledujete CT2 ? Já sleduju teď tohle a moooc se mi to líbí http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detail.a...age=1&row=6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 http://www.gute-autos.ch/neueguteautos/bmw...wm5rot1990.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Já sleduju teď tohle a moooc se mi to líbíhttp://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detail.a...age=1&row=6 a kurnia! ...tak to je libovka bavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 a kurnia! ...tak to je libovka bavo tenhle model mě vždycky bral,akorát bych ho u nás asi nepřihlásil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) tenhle model mě vždycky bral,akorát bych ho u nás asi nepřihlásil ja jsem taky uz od malicka ulitlej na bavoraky,,..mylsis zeby se to nedalo ?.. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5594534 Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ja jsem taky uz od malicka ulitlej na bavoraky,,..mylsis zeby se to nedalo ?.. Švýcaři nejsou v EU a mám takovej dojem,že se dají přihlásit auta max. 7 let starý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ja jsem taky uz od malicka ulitlej na bavoraky,,..mylsis zeby se to nedalo ?..http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5594534 Taky nádhera,i když mě se víc líbí ten starší model,je to klasika.Prostě auto pro radost na občasný ježdění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zdravim Vas vpspolok.Tak ako???? Uz ste si boli po vianocnu davku stresu ??? No ja uz hej. Blazinec v obchodoch a cele mesto v strese HEHE ja se nestresoval ale vsichni kolem asi jo,jak rikam des bes a na cestach hruza...porad nekdo troubi a jsou vseci nervni...a nevim proc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Taky nádhera,i když mě se víc líbí ten starší model,je to klasika.Prostě auto pro radost na občasný ježdění jo stara 5ka je peklo,, .. v M5 bych si na nci nestezoval...,nebo se mi docela libi ta stara 7 ,ale to uz je docela lod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Švýcaři nejsou v EU a mám takovej dojem,že se dají přihlásit auta max. 7 let starý Otázky dovozu aut ze zahraničí nech raděj na mě... Mimochodem nechceš Passata ? cosboš cukl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Otázky dovozu aut ze zahraničí nech raděj na mě... Mimochodem nechceš Passata ? cosboš cukl... Zdar jak sviňa!!! Jak to teda s tím dovozem je?Fakt mě to auto chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky