Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kurva,alespoň že tu je klid a ten Fabiatik se tu nesere Se mi zacinas ty nas tanecniku libit cim dal tim vic !!! Víš co už dneska napsal sprostých slov? To bude za chvíli varování 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tudle funkci nemam a zda admin nevim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) tudle funkci nemam a zda admin nevim?? Bady, blokni mu přístup na forum Editováno: 22. leden 2007, autor: Petr81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tudle funkci nemam a zda admin nevim?? Bady, blikni mu přístup na forum neblazni, martinoslava pak budou muset odvezt na JIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 řikam, že my ty možnosti máme okleštěny, moder. neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 kua peto nemen mi to - sem to myslela tak ze by Michal byl moderator a ty mi to pak das jako blokaci pro martinoslava - no je to jedno - v obodvou pripadech to JIPka jisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tudle funkci nemam a zda admin nevim?? Bady, blikni mu přístup na forum neblazni, martinoslava pak budou muset odvezt na JIP No a moje vrchní šéfová /spravedlnost/ zvítězí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 kua peto nemen mi to - sem to myslela tak ze by Michal byl moderator a ty mi to pak das jako blokaci pro martinoslava - no je to jedno - v obodvou pripadech to JIPka jisti Obojí by dopadlo stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Du koukat na LOST ... takze me prosim omluvte ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kurva,alespoň že tu je klid a ten Fabiatik se tu nesere Se mi zacinas ty nas tanecniku libit cim dal tim vic !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kde sou kde sou? :huh: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nejak jsem to tady nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sem tu aby ste si nemysleli ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nejak jsem to tady nepochopil... Bo si zamrzl v hospodě, dneska je to plodné všude kolem jen ne tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nejak jsem to tady nepochopil... Bo si zamrzl v hospodě, dneska je to plodné všude kolem jen ne tu Jojo :-) dneska to bylo zajimave ;-) Sem se hlasil jako moderator a nikdo me nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Bo si zamrzl v hospodě, dneska je to plodné všude kolem jen ne tu Woe největší moji kamarádi zde, Bady a Mišul, to žerúúúúúúúúúúúúúúúúú..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sem se hlasil jako moderator a nikdo me nechce Zkoušej to dáááálll... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sem tu aby ste si nemysleli ;-) nemyslíme,točíme -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Woe největší moji kamarádi zde, Bady a Mišul, to žerúúúúúúúúúúúúúúúúú..... no tož to je pravda, a co žerem? -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nemyslíme,točíme No ty woe štyryadwacet škopků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Woe největší moji kamarádi zde, Bady a Mišul, to žerúúúúúúúúúúúúúúúúú..... no tož to je pravda, a co žerem? -_- -_- -_- Kua čichám čichám škopka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no tož to je pravda, a co žerem? Nakládané hermelín a utopence s cibulóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kua čichám čichám škopka No jistěéééééééééé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nakládané hermelín a utopence s cibulóóóó... Woe ani nemluv jak ja se těším na chalupu,tam dělají v hospodě luxusní domáci , ojéééé -_- Čao Franku -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sem tu aby ste si nemysleli ;-) nemyslíme,točíme -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- Sakra to mame co delat koukam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky